Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το ρούβλι πάει... Ντουμπάι: Τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών στο αεροδρόμιο δέχονται πλέον και ρούβλια

Το ρούβλι πάει... Ντουμπάι: Τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών στο αεροδρόμιο δέχονται πλέον και ρούβλια
Επιπλέον, τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών δέχονται κάρτες του κινεζικού συστήματος πληρωμών Union Pay που εκδίδονται από ρωσικές τράπεζες
Εδώ και λίγες ημέρες τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι έχουν αρχίσει να δέχονται ρούβλια σε μετρητά, ανέφερε ανταποκριτής του TASS.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Dubai Duty Free, της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για καταστήματα αφορολογήτων ειδών σε δύο από τα αεροδρόμια της πόλης, είναι δυνατή η πληρωμή για αγορές σε ρούβλια από την 1η Αυγούστου.
Ο εκπρόσωπος είπε ότι οι ταξιδιώτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ρούβλια σε μετρητά για να αγοράσουν αγαθά στα περισσότερα καταστήματα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Ορισμένα καταστήματα που βρίσκονται στον δεύτερο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου δεν δέχονται ακόμη ρωσικό νόμισμα.
Ένας υπάλληλος ενός από αυτά τα καταστήματα είπε σε ανταποκριτή του TASS ότι "η λειτουργία της πληρωμής για αγαθά σε ρούβλια θα εμφανιστεί στο εγγύς μέλλον μετά τη διευθέτηση των τεχνικών ζητημάτων".
Επιπλέον, τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι δέχονται κάρτες του κινεζικού συστήματος πληρωμών Union Pay που εκδίδονται από ρωσικές τράπεζες.
Οι κάρτες του ρωσικού συστήματος Mir δεν λειτουργούν σε καταστήματα αφορολογήτων ειδών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης