Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο κάδρο της ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή η Κύπρος - To Ισραήλ θα αξιοποιήσει πλοία για επαναπατρισμό Ισραηλινών

Στο κάδρο της ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή η Κύπρος - To Ισραήλ θα αξιοποιήσει πλοία για επαναπατρισμό Ισραηλινών
Οι Ισραηλινοί που βρίσκονται στο εξωτερικό και ενδιαφέρονται για την υπηρεσία αυτή καλούνται να επικοινωνήσουν με την ισραηλινή πρεσβεία στη χώρα που διαμένουν
Η υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ Miri Regev έδωσε εντολή στο υπουργείο της να λειτουργήσει θαλάσσια λεωφορεία από την Κύπρο για να βοηθήσει τους Ισραηλινούς που έχουν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, εν μέσω μιας σειράς ακυρώσεων πτήσεων λόγω μιας αναμενόμενης ιρανικής επίθεσης, αναφέρει το Channel 12.
Αυτό γίνεται επιπλέον της προγραμματισμένης χρήσης στρατιωτικών μεταφορικών μέσων Hercules για τη μεταφορά Ισραηλινών στην πατρίδα.
"Οι Ισραηλινοί που βρίσκονται στο εξωτερικό και ενδιαφέρονται για την υπηρεσία αυτή καλούνται να επικοινωνήσουν με την ισραηλινή πρεσβεία στη χώρα που διαμένουν ή να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή του Υπουργείου Εξωτερικών.
Εκεί θα λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες για την εγγραφή, τις ώρες αναχώρησης και το λιμάνι αναχώρησης", αναφέρει το υπουργείο Μεταφορών σε ανακοίνωσή του.
Υπενθυμίζεται ότι ο ηγέτης της Χεζμπολάχ του Λιβάνου, Χασάν Νασράλα έχει προειδοποιήσει την Κύπρο ότι θα μπορούσε να τη θεωρήσει εμπλεκόμενη στον πόλεμο εάν εξακολουθήσει να επιτρέπει στο Ισραήλ να χρησιμοποιεί τα αεροδρόμια και τις βάσεις της για στρατιωτικούς σκοπούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης