Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκόνη… δύο Leopard των Ουκρανών στο Kharkiv - Εξολοθρευτές Lancet και Krasnopol

Σκόνη… δύο Leopard των Ουκρανών στο Kharkiv - Εξολοθρευτές Lancet και Krasnopol
Τα δύο αυτά άρματα έπλητταν θέσεις των ρωσικών μονάδων
Σκόνη έγιναν δύο γερμανικά Leopard των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή του Kharkiv, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως το στρατιωτικό προσωπικό της δύναμης «Δύση» κατέστρεψε δύο άρματα μάχης Leopard στην περιοχή του Kharkiv χρησιμοποιώντας τα περίφημα drones Lancet καθώς και βλήματα ακριβείας Krasnopol.
«Κατά τη διάρκεια αναγνωριστικών δραστηριοτήτων σε δύο περιοχές της περιοχής του Kharkiv, το στρατιωτικό προσωπικό των μονάδων αναγνώρισης εντόπισε την κίνηση και την καμουφλαρισμένη θέση βολής πληρωμάτων αρμάτων μάχης Leopard των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία πυροβολούσαν τις θέσεις των ρωσικών μονάδων.
Ύστερα από την ανάλυση των δεδομένων, ελήφθη απόφαση για στοχευμένα πυρά σε εχθρικά άρματα μάχης.
Ως αποτέλεσμα των πληγμάτων που επήλθαν από τον χειριστή του Lancet και πληρώματος οβιδοφόρου Msta-S, που χρησιμοποίησε το υψηλής ακριβείας βλήμα Krasnopol, και τα δύο άρματα μάχης καταστράφηκαν» ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Μάλιστα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας υπογράμμισε πως πλάνα που ελήφθησαν σε πραγματικό χρόνο, κατέστησαν δυνατή την επαλήθευση της καταστροφής των δύο αρμάτων μάχης Leopard των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης