Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θέμα χρόνου τα αντίποινα κατά Ισραήλ - Οι ιρανικές αρχές εξέδωσαν NOTAM για να αλλάξουν δρομολόγια τα αεροσκάφη

Θέμα χρόνου τα αντίποινα κατά Ισραήλ - Οι ιρανικές αρχές εξέδωσαν NOTAM για να αλλάξουν δρομολόγια τα αεροσκάφη
Το Ιράν εξέδωσε NOTAM (ειδοποίηση πτητικών λειτουργιών) για να αλλάξουν δρομολόγια τα αεροσκάφη
Σχετικά Άρθρα
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Το Ιράν εξέδωσε NOTAM (ειδοποίηση πτητικών λειτουργιών) για να αλλάξουν δρομολόγια τα αεροσκάφη, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως προπομπός για τα αντίποινα κατά του Ισραήλ. Η ΝΟΤΑΜ αφορά το κέντρο, τα δυτικά και τα βορειοδυτικά της χώρας.
Νωρίτερα, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Antony Blinken, δήλωνε ότι «βλέπει» χτύπημα του Ιράν και της Hezbollah μέσα σε 48 ώρες.
Στο Τελ Αβίβ πάντως όλα παραμένουν σε πλήρη προετοιμασία για το ενδεχόμενο η επίθεση από το Ιράν να εκδηλωθεί άμεσα. Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε σύμφωνα με το ΝBC ότι το Ισραήλ αναμένει κύματα επιθέσεων με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα διαρκέσουν αρκετές ημέρες.
«Όταν ο ανώτατος ηγέτης (του Ιράν) λέει ότι πρόκειται να εκδικηθεί, πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη. Τώρα, δεν ξέρω τι θα κάνουν ή πότε θα το κάνουν, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι και ότι έχουμε τις δυνατότητες στην περιοχή να είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε το Ισραήλ να αμυνθεί» σημειώνει ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, John Kirby.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης