Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεχίζονται οι φονικές αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Γάζα – 7 άμαχοι νεκροί σε μισή ημέρα, δεκάδες οι τραυματίες

Συνεχίζονται οι φονικές αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Γάζα – 7 άμαχοι νεκροί σε μισή ημέρα, δεκάδες οι τραυματίες

Οι συνεχιζόμενες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα σκότωσαν ξανά αρκετούς Παλαιστίνιους

Σχετικά Άρθρα
Τουλάχιστον επτά Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα, σύμφωνα με ιατρικές πηγές.
Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβάρδισαν μια ομάδα αμάχων στη συνοικία Τελ αλ-Χάουα της πόλης της Γάζας, αφήνοντας τέσσερις νεκρούς, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Άμυνας Μαχμούντ Μπασάλ σε δήλωση.
Άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος με στόχο μια μοτοσικλέτα και μια συγκέντρωση αμάχων κοντά στο πάρκο Al-Maghazi στην κεντρική Γάζα, δήλωσε ιατρική πηγή.
Μια Παλαιστίνια σκοτώθηκε επίσης και αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σε άλλη επίθεση με drone στο κέντρο της Γάζας, ανέφερε άλλη ιατρική πηγή.

Η Μαλαισία καταδικάζει τις τελευταίες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε σχολεία

Στο μεταξύ η Μαλαισία καταδίκασε «με τον πιο έντονο τρόπο» τις τελευταίες επιθέσεις των ισραηλινών δυνάμεων με στόχο δύο σχολεία υπό τη διεύθυνση του ΟΗΕ στη Γάζα, σκοτώνοντας 30 πολίτες.
«Η αδιαλλαξία του σιωνιστικού ισραηλινού καθεστώτος, στραμμένη στη συνεχή γενοκτονία και την εκτεταμένη καταστροφή του στη Γάζα, απαιτεί πιο συγκεκριμένες και αποτελεσματικές απαντήσεις από τα μέλη της διεθνούς κοινότητας, ιδιαίτερα από εκείνους που υπερασπίζονται μια διεθνή τάξη βασισμένη σε κανόνες», ανέφερε η ανακοίνωση.
Το ισραηλινό καθεστώς, πρόσθεσε, επιδεικνύει στον κόσμο την αλαζονεία του αγνοώντας τις συντριπτικές διεθνείς εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός, όπως περιγράφεται στο ψήφισμα 2735 (2024) του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης