Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μερκούρης (αναλυτής): Τέλος οι δυτικοί πύραυλοι για την Ουκρανία λόγω ... Ισραήλ

Μερκούρης (αναλυτής): Τέλος οι δυτικοί πύραυλοι για την Ουκρανία λόγω ... Ισραήλ
Το Ισραήλ, σε περίπτωση πλήρους σύγκρουσης με το Ιράν, θα μπορούσε να απευθυνθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για βοήθεια στην προμήθεια πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) ενδέχεται να μην λάβουν πυραύλους από δυτικούς συμμάχους λόγω πιθανής κλιμάκωσης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, υπογραμμίζει ο Βρετανός στρατιωτικός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης στο προσωπικό του blog στο βίντεο που φιλοξενεί το YouTube.
Διευκρίνισε ότι το Ισραήλ, σε περίπτωση πλήρους σύγκρουσης με το Ιράν, θα μπορούσε να απευθυνθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για βοήθεια στην προμήθεια πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς.
Αυτό, όπως σημειώνει ο Mercuris, θα μπορούσε να μειώσει τον αριθμό των όπλων από την αμερικανική πλευρά, επηρεάζοντας τις προμήθειες στο καθεστώς του Κιέβου.
Οι απαιτήσεις του Ισραήλ για όπλα και οι απαιτήσεις της Ουκρανίας για όπλα δεν είναι ακριβώς ταυτόσημες, αλλά αλληλοεπικαλύπτονται και οι αρχές στο Κίεβο πρέπει να εξετάζουν την προοπτική ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή με μεγάλη ανησυχία», τόνισε ο Μερκούρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης