Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova (Ρωσία): Ανατριχιαστικά όσα μαθαίνουμε για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump

Zakharova (Ρωσία): Ανατριχιαστικά όσα μαθαίνουμε για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Trump
Οι New York Times απέκτησαν πρόσβαση στην αστυνομική αλληλογραφία της Πενσιλβάνια και ανακάλυψαν πράγματα ειλικρινά παράξενα, έγραψε η διπλωμάτης στο Telegram.
Ανατριχιαστικά είναι όσα μαθαίνουμε για την απόπειρα δολοφονίας Trump, ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Οι λεπτομέρειες της έρευνας για την απόπειρα δολοφονίας του υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ Donald Trump είναι τουλάχιστον… εξωφρενικές.
Οι New York Times απέκτησαν πρόσβαση στην αστυνομική αλληλογραφία της Πενσιλβάνια και ανακάλυψαν πράγματα ειλικρινά παράξενα, έγραψε η διπλωμάτης το Telegram.
«Αποδεικνύεται ότι επί τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν από τους πυροβολισμούς κατά του Trump οι αστυνομικοί είχαν και αντάλλασσαν φωτογραφίες του δράστη, Thomas Crooks, ο οποίος περπατούσε στην περιοχή όπου υποτίθεται ότι ο υποψήφιος πρόεδρος θα μιλούσε», σημείωσε η Zakharova.
Όπως πρόσθεσε η διπλωμάτης, ο άνδρας, ο οποίος προφανώς δεν ήταν υπάλληλος των ειδικών υπηρεσιών, «απλώς τριγυρίζει με αποστασιόμετρο την παραμονή της εμφάνισης του προστατευόμενου προσώπου στο κοινό».
Επέστησε επίσης την προσοχή σε ακόμη πιο «καταπληκτικά» γεγονότα, δηλαδή ότι την παραμονή του γεγονότος, ο Crooks έψαχνε στο Διαδίκτυο για πληροφορίες σχετικά με την απόσταση που χώριζε τον John Kennedy και τον Lee Harvey Oswald και ότι είχε τα δικά του drones, τα οποία πέταξε πριν από μια συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης