Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tony West - Ο νέος διευθυντής της Kamala Harris, δεξί χέρι του Obama, δικηγόρος και υπερασπιστής των Αμερικανών Ταλιμπάν

Tony West - Ο νέος διευθυντής της Kamala Harris, δεξί χέρι του Obama, δικηγόρος και υπερασπιστής των Αμερικανών Ταλιμπάν

Ο νέος διευθυντής της καμπάνιας της Kamala Harris είναι ο δικηγόρος κουνιάδος της που υπερασπίστηκε τους τζιχαντιστές

Σχετικά Άρθρα
Ο John Philip Walker Lindh έγινε διαβόητος ως μέλος των Ταλιμπάν που πολεμούσε τα αμερικανικά στρατεύματα ως εχθρός μαχητής το 2001.
Απελευθερώθηκε μετά από 17 χρόνια φυλάκισης, εν μέσω καταιγίδας επικρίσεων.
Ο δικηγόρος υπεράσπισής του, Tony West, κουνιάδος της Kamala Harris, θα υπηρετεί τώρα ως κύριος σύμβουλος εκστρατείας στην εκστρατεία της Kamala.
Ο West επέμεινε ότι ο Lindh δεν ήταν τρομοκράτης.
Ο West κατάφερε επίσης να συγκεντρώσει 65 εκατομμύρια δολάρια για τον Obama κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του το 2008.
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα διείσδυσε στην κυβέρνηση Obama.
Τα στελέχη της απολάμβαναν «ισχυρή επιρροή στην πολιτική των ΗΠΑ».
Το προφανές ερώτημα είναι πώς η Harris μπορεί να εξυπηρετήσει επαρκώς τα συμφέροντα των Αμερικανών, δεδομένων των δυσάρεστων δεσμών της με τρομοκράτες.
Σκεφτείτε επίσης το γεγονός ότι πρόσφατα, η κυβέρνηση Biden ανακοίνωσε μια συμφωνία για την έκκληση με τον εγκέφαλο της 11ης Σεπτεμβρίου Khalid Sheikh Mohammed και δύο άλλους συνεργούς.
Η συμφωνία θα είχε σώσει τους τρομοκράτες από τη θανατική ποινή.
Η κατακραυγή ήταν γρήγορη.
Ο JD Vance περιέγραψε τις συμφωνίες ως «μια γλυκιά συμφωνία με τους τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου».
Στη συνέχεια, ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin ακύρωσε τη συμφωνία δύο ημέρες αργότερα.
Με την πολιτική ανοιχτών συνόρων των Δημοκρατικών, το ανησυχητικό επίπεδο άνεσης με τους τρομοκράτες και τους στενούς δεσμούς της Kamala με την CAIR που συνδέεται με τη Hamas, οι τζιχαντιστές θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται πολλές ευκαιρίες στην Αμερική υπό την κυριαρχία των Δημοκρατικών.
«Η αντιπρόεδρος Kamala Harris έχει έναν «ισχυρό» νέο σύμβουλο εκστρατείας:
τον κουνιάδο της Tony West, πρώην δικηγόρο του υπουργείου Δικαιοσύνης του Obama που υπερασπίστηκε έναν καταδικασθέντα τρομοκράτη που καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση για μάχη με τους Ταλιμπάν και συνεννόηση με την Αλ Κάιντα», γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης