Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Δεν ξεχνώ τις υποσχέσεις μου, θα αποτρέψω τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο - Θα τηλεφωνήσω στον Putin και τον Zelensky

Trump: Δεν ξεχνώ τις υποσχέσεις μου, θα αποτρέψω τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο - Θα τηλεφωνήσω στον Putin και τον Zelensky
«Αν κερδίσω τις εκλογές, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να επικοινωνήσω με τον Ρώσο Πρόεδρο Vladimir Putin» τονίζει ο υποψήφιος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος
Ο πρώην ηγέτης των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Donald Trump δήλωσε ότι εάν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου, θα επικοινωνήσει άμεσα προσωπικά με τους ηγέτες της Ρωσίας και της Ουκρανίας και θα τους καλέσει να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις.
«Αν κερδίσω τις εκλογές, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να επικοινωνήσω με τον Ρώσο Πρόεδρο Vladimir Putin, να επικοινωνήσω με τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky - τους ξέρω και τους δύο πολύ καλά - και να βεβαιωθώ ότι θα το κάνουν», τόνισε σχετικά σε μια συνέντευξη με τον streamer Edin Ross στην πλατφόρμα Kick.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επανειλημμένα πει ότι εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές θα επιλύσει γρήγορα τη σύγκρουση στην Ουκρανία ακόμη και πριν από την ορκωμοσία του.
Ο πολιτικός υπόσχεται επίσης να αποτρέψει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, θα μπορούσε να ξεκινήσει λόγω των πολιτικών της σημερινής κυβέρνησης του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης