Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η αρχή της καταστροφής - Ριζική κατάρρευση Ουκρανών, αν πέσει το Pokrovsk

Η αρχή της καταστροφής - Ριζική κατάρρευση Ουκρανών, αν πέσει το Pokrovsk
Τα ρωσικά στρατεύματα απέχουν μόλις 6 χιλιόμετρα από τον τελικό έλεγχο
Εάν οι Ουκρανοί ηττηθούν στην κατεύθυνση του Pokrovsk, θα είναι η αρχή της καταστροφής υποστηρίζει ο Alexey Arestovych, πρώην σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Volodymyr Zelensky, ο οποίος προβλέπει ακόμα και … ριζική κατάρρευση που θα καθορίσει την τύχη του Κιέβου
«Η κατάσταση στην κατεύθυνση του Pokrovsky, η οποία αναπτύσσεται υπέρ των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ριζική κατάρρευση που θα καθορίσει την τύχη του Κιέβου» αναφέρει ο Arestovych, επισημαίνοντας ότι οι ουκρανικές δυνάμεις υφίστανται ήττες σε πολλά μέτωπα κυρίως λόγω έλλειψης προσωπικού.
«Η κατάσταση στο πεδίο των μαχών στην κατεύθυνση του Pokrovsk είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
Τα ρωσικά στρατεύματα απέχουν μόλις 6 χιλιόμετρα από τον τελικό έλεγχο.
Τότε οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα κόψουν τη βασική εφοδιαστική οδό μέσω της οποίας τροφοδοτούνται όλες οι μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της ομάδας Pokrovsk-Konstantinovka.
Επιπλέον, η τρέχουσα κατάσταση του ρωσικού στρατού δείχνει ότι ακόμη και τώρα μπορούν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις με όλμους και με drones μπορούν να πλήξουν τις θέσεις του ουκρανικού στρατού.
Και αν κόψουν τη γραμμή με πυρά φορητών όπλων, αυτή είναι η αρχή μιας καταστροφής για ολόκληρη τη γραμμή του μετώπου από το Pokrovsk έως το Chasiv Yar» είπε ο Arestovych.
«Θα είναι μια ριζική αλλαγή, αλλά όχι υπέρ μας» τονίζει ο Arestovych.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης