Τελευταία Νέα
Διεθνή

5,4 εκατ. παράνομοι μετανάστες στις ΗΠΑ, ανασφάλεια στα σύνορα και 99 τρομοκράτες ελεύθεροι κατά τη θητεία Biden και Kamala Harris

5,4 εκατ. παράνομοι μετανάστες στις ΗΠΑ, ανασφάλεια στα σύνορα και 99 τρομοκράτες ελεύθεροι κατά τη θητεία Biden και Kamala Harris

Χάος στα σύνορα με Biden και Kamala Harris

Σχετικά Άρθρα
Μια νέα προσωρινή έκθεση προσωπικού από την Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής και την Υποεπιτροπή για την Ακεραιότητα, την Ασφάλεια και την Επιβολή της Μετανάστευσης, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα (5/8/2024), υπογραμμίζει πώς η κυβέρνηση Biden, με την αντιπρόεδρο του «Τσάρου των συνόρων» Kamala Harris, διευκόλυνε τη μεγαλύτερη παράνομη εισβολή που έγινε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες κράτη.
Η έκθεση με τίτλο "Terror At Our Door:
How The Biden-Harris's Open-Borders Policies Undermine National Security And Dancing Americans" αποκάλυψε ότι οι αποτυχημένες πολιτικές στα νότια σύνορα του προέδρου Biden και της αντιπροέδρου Kamala Harris έχουν κατακλύσει το έθνος με περισσότερα από 5,4 εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς.
Επιπλέον, έγιναν και τουλάχιστον 1,9 εκατομμύρια γνωστές «αποδράσεις», ανεβάζοντας το σύνολο σε 7,3 εκατομμύρια παράνομες εισόδους.
Ο Bill Melugin του Fox News, ο οποίος εξέτασε επίσης την έκθεση, είπε ότι τα δεδομένα για τα σύνορα που χρονολογούνται μεταξύ 2021-23 δείχνουν ότι «τουλάχιστον 99 παράνομοι αλλοδαποί στη λίστα παρακολούθησης τρομοκρατών του FBI αφέθηκαν ελεύθεροι στις ΗΠΑ αφού συνελήφθησαν από την Συνοριακή Περίπολο στα νότια σύνορα, και άλλοι 34 αλλοδαποί που περιλαμβάνονται στον κατάλογο παρακολούθησης εξακολουθούν να βρίσκονται υπό κράτηση στο DHS».
«Με τα σύνορα σε χάος υπό την κυβέρνηση Biden - Harris, η τρομοκρατική απειλή για την πατρίδα έχει εκτοξευθεί στα ύψη.
Αυτή η συνοριακή ανασφάλεια ήταν επιλογή της κυβέρνησης και είναι λάθος», ανέφερε η έκθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης