Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιλογή συντριβής από τη Harris - Το 71% των Αμερικανών δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Walz

Επιλογή συντριβής από τη Harris - Το 71% των Αμερικανών δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Walz
Οι άλλοι έτεροι .... φιναλίστ, ο Josh Shapiro και ο γερουσιαστής Mark Kelly είναι πιο γνωστοί, αν και αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τη Harris στην επιλογή του αντιπροέδρου
Η συντριπτική πλειονότητα των Αμερικανών δεν γνωρίζει καν τον υποψήφιο αντιπρόεδρο που επέλεξε η Kamala Harris, τον κυβερνήτη της Μινεσότα Tim Walz, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε την Τρίτη 6/8.
Πιο συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση του NPR/PBS News/Marist National διαπίστωσε ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα, το 71%, των ερωτηθέντων είπαν ότι δεν γνωρίζουν αρκετά για τον Walz για να έχουν γνώμη για αυτόν.
Από τους υπόλοιπους ερωτηθέντες, το 17% είχε θετική γνώμη, ενώ το 12% έχει αρνητική άποψη.
Ο ορισμός του Walz έβαλε τέλος σε ένα οργιώδες παζάρι των Δημοκρατικών για τη θέση του υποψήφιου αντιπροέδρου, με τον Δημοκρατικό από τη Mινεσότα να επιλέγεται έναντι του κυβερνήτη της Πενσυλβάνια Josh Shapiro, που θεωρείτο φαβορί.
Πάντως, η ίδια έρευνα διαπίστωσε ότι οι άλλοι φιναλίστ, δηλαδή ο Shapiro και ο γερουσιαστής Mark Kelly είναι πιο γνωστοί, αν και αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τη Harris.
«H Αντιπρόεδρος Hariis πήρε μια εξαιρετική απόφαση επιλέγοντας στο πλάι της τον Κυβερνήτη Walz», έγραψε η Δημοκρατική Alexandria Ocasio-Cortez στην πλατφόρμα X.
«Μαζί, θα κυβερνήσουν αποτελεσματικά, χωρίς αποκλεισμούς και με τόλμη για τον Αμερικανός λαό. Δεν θα υποχωρήσουν ούτε μπροστά σε μη ευνοϊκές συνθήκες – από την υγειονομική περίθαλψη μέχρι το μεσημεριανό γεύμα στο σχολείο», τόνισε σχετικά η Cortez, σε μια τοποθέτηση που θεωρείται ενδεικτική για τη στήριξη που έχει ο Walz από την αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης