Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alaudinov (Ρωσία): Καταστρέψαμε τις τελευταίες δυνάμεις των Ουκρανών, είναι απίθανο να μας σταματήσουν

Alaudinov (Ρωσία): Καταστρέψαμε τις τελευταίες δυνάμεις των Ουκρανών, είναι απίθανο να μας σταματήσουν
«Είναι απίθανο να μας σταματήσει κάποιος, οπότε παίρνουμε ποπ κορν και παρακολουθούμε ήρεμα πώς οι άνθρωποί μας καταστρέφουν τον εχθρό» είπε ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων Αhmat, στρατηγός Apty Alaudinov
Οι εφεδρείες με τις οποίες οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιχείρησαν να επιτεθούν στα σύνορα με την περιοχή του Kursk ήταν οι τελευταίες - θα καταστραφούν στο εγγύς μέλλον.
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Κύριας Στρατιωτικής Πολιτικής Διεύθυνσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διοικητής των ειδικών δυνάμεων Αhmat, στρατηγός Apty Alaudinov.
«Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα καταστρέψουμε αυτούς τους πόρους, τα τελευταία αποθέματα που έχει συσσωρεύσει ο εχθρός» είπε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Telegram.
Ο Alaudinov πρόσθεσε ότι αυτή είναι η κατάσταση στην οποία, μέσω της καταστροφής των πόρων, «θα φτάσουμε ήδη στη γραμμή τερματισμού της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».
«Είναι απίθανο να μας σταματήσει κάποιος, οπότε παίρνουμε ποπ κορν και παρακολουθούμε ήρεμα πώς οι άνθρωποί μας καταστρέφουν τον εχθρό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης