Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην αντεπίθεση η τρανς κόρη του Musk: «Δεν είσαι χριστιανός οικογενειάρχης, είσαι μοιχός κατά συρροή, υποκριτής»

Στην αντεπίθεση η τρανς κόρη του Musk: «Δεν είσαι χριστιανός οικογενειάρχης, είσαι μοιχός κατά συρροή, υποκριτής»
Η 20χρονη Vivian περιέγραψε τον 53χρονο πατέρα της, με τον οποίο έχουν αποξενωθεί εδώ και χρόνια, ως κατά συρροή μοιχό, ψεύτη και υποκριτή
Σφοδρή επίθεση κατά του πατέρα της εξαπέλυσε η τρανς κόρη του  Elon Musk με διαδοχικές αναρτήσεις της στην πλατφόρμα Threads.
Η 20χρονη Vivian περιέγραψε τον 53χρονο πατέρα της, με τον οποίο έχουν αποξενωθεί εδώ και χρόνια, ως κατά συρροή μοιχό, ψεύτη και υποκριτή.
Αναφερόμενη σε σκάνδαλα προσωπικής και επαγγελματικής φύσης από το παρελθόν του ιδιοκτήτη του X, χαρακτηρίζει «περίεργη» την επιλογή του να εμφανίζεται ως χριστιανός οικογενειάρχης και υπερασπιστής των δυτικών αξιών, αφού η πραγματικότητα - σύμφωνα με την ίδια - είναι τελείως διαφορετική.
«Δεν είσαι οικογενειάρχης, είσαι ένας μοιχός κατά συρροή που δεν σταματει να λέει γ@@@να ψέματα για τα ίδια του τα παιδιά. Δεν είσαι χριστιανός, απ' όσο γνωρίζω δεν έχεις πατήσει ποτέ το πόδι σου σε εκκλησία. Δεν είσαι υπέρμαχος της ισότητας και της προόδου. Όταν ήμουν 6 αποκάλεσες τα αραβικά "γλώσσα του εχθρού", έχεις δεχθεί ένα σωρό μηνύσεις για διακρίσεις και προέρχεσαι από το Απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής. Δεν "σώζεις τον πλανήτη", δεν δίνεις δεκάρα για την κλιματική αλλαγή και λες ψέματα για τον πολυπλανητικό πολιτισμό, τόσο ως δικαιολογία, όσο και επειδή θέλεις να δείχνεις σαν τον CEO από το Ready Player One.
Θα μιλούσα για τις δηλώσεις του για τον ρυθμό γεννήσεων, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ καν με αυτά τα σκατά των 14 λέξεων (αναφορά στο εθνικιστικό σύνθημα "Πρέπει να διαφυλάξουμε την ύπαρξη του λαού μας και το μέλλον των λευκών παιδιών")», γράφει στα post της η 20χρονη, επισημαίνοντας ότι αισθάνεται απογοήτευση για την ευπιστία του ανθρώπινου είδους, αφού κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν τον πατέρα της για λόγους που η ίδια αδυνατεί να καταλάβει.
Ο Νοτιοαφρικανός δισεκατομμυριούχος έχει αποκτήσει 12 παιδιά τα τελευταία 22 χρόνια και έχει εκφράσει δημόσια την πεποίθησή του ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να αυξηθεί για το μέλλον του είδος μας. Ο Μασκ έχει αποκτήσει παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον, μητέρα της Βίβιαν, τη μουσικό Grimes και την υπάλληλό του, Σιβόν Ζίλις. Το μικρότερο παιδί του με την Ζίλις γεννήθηκε το 2024.
Η Vivian και ο Musk έχουν εμπλακεί σε έναν πόλεμο δηλώσεων στα κοινωνικά δίκτυα μετά από συνέντευξη του CEO της Tesla στην οποία ισχυρίστηκε ότι τον εξαπάτησαν για να επιτρέψει στη Willson να πάρει φάρμακα για τη φυλομετάβασή της, τα οποία αναστέλλουν την εκδήλωση των πρωτογενών και δευτερογενών φυσικών χαρακτηριστικών της εφηβείας.
Αναφερόμενος στην τρανς νεαρή με αρσενικές αντωνυμίες και με το όνομα που της έδωσε μετά τη γέννησή της, ο Musk ισχυρίστηκε ότι «ο ιός της woke κουλτούρας σκότωσε τον γιο του».
Η Willson αντέδρασε σε αυτές τις δηλώσεις τον περασμένο μήνα, αμφισβητώντας ένα tweet του πατέρα της στο οποίο ισχυριζόταν ότι γεννήθηκε «γκέι και με ελαφρύ αυτισμό».
Ο Musk είπε ότι γνώριζε από μικρή ηλικία ότι ήταν γκέι, λέγοντας ότι «διάλεγε ρούχα για να τα φορέσω, π.χ. ένα σακάκι και έλεγε ότι ήταν υπέροχα» και ότι αγαπούσε τα μιούζικαλ.
Η Willson κατέρριψε τους ισχυρισμούς του λέγοντας ότι ο πατέρας της τα έβγαλε όλα αυτά από το μυαλό του, αφού ήταν τελείως απών κατά την παιδική της ηλικία. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Μασκ την παρενοχλούσε συνεχώς για τη θηλυκότητά της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης