Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Ουγγαρίας: Εργοστάσιο ψεμάτων η ΕΕ, εμπόδιο στην ειρήνη στην Ουκρανία

Πυρά Ουγγαρίας: Εργοστάσιο ψεμάτων η ΕΕ, εμπόδιο στην ειρήνη στην Ουκρανία
Για «Ουγγαροφοβία» κατηγορεί τις Βρυξέλλες ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών
Σφοδρά πυρά στην ΕΕ ότι αποτελεί «εργοστάσιο ψεύδους» εξαπέλυσε ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών, Peter Szijjarto, ο οποίος κατηγόρησε τους Ευρωπαίους ότι παρεμποδίζουν τις ειρηνευτικές προσπάθειες του πρωθυπουργού Victor Orban για την Ουκρανία.
«Η παραγωγικότητα του εργοστάσιου ψεύδους των Βρυξελλών δεν σταμάτησε ούτε από γεγονότα ούτε από την παραδοσιακή καλοκαιρινή ηρεμία.
Είναι σαφές ότι οι συνεχείς αστοχίες δεν εμποδίζουν το έργο του» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Facebook ο Ούγγρος ΥΠΕΞ.
«Το εργοστάσιο ψεύδους των Βρυξελλών επιτέθηκε στην ειρηνευτική αποστολή της Βουδαπέστης μετά τα ταξίδια του Victor Orban στο Κίεβο, στη Μόσχα, στο Πεκίνο και στη Φλόριντα…
Οι Βρυξέλλες εκτέθηκαν επίσης στο θέμα της απαγόρευσης της διαμετακόμισης του πετρελαίου με εντολή των Ουκρανών… με συνέπεια ευρωπαϊκά κράτη, όπως το δικό μας να αντιμετωπίζει σοβαρές απειλές όσον αφορά τον ενεργειακό ανεφοδιασμό του.
Ύστερα από δύο αποτυχίες, οι Βρυξέλλες επανήλθαν με ένα ακόμα ψέμα… υποστηρίζοντας ότι η Ουγγαρία επιτρέπει σε Ρώσους και Λευκορώσους κατάσκοπους να μπουν στην ΕΕ.
Έχουμε ήδη εξηγήσει ξεκάθαρα στους εκπροσώπους των Βαλτικών κρατών γιατί αυτό είναι ένα κραυγαλέο ψέμα, αν και φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονται για τα γεγονότα, ανάμεσα τους και o Manfred Weber» υπογραμμίζει ο Ούγγρος ΥΠΕΞ.
Μάλιστα ο Szijjarto κατηγόρησε τον Weber, τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για «ουγγαροφοβία», τονίζοντας ότι θα περιμένει να δει, τι θα βρει η ηγεσία της ΕΕ, τα κράτη της Βαλτικής ή ο Manfred Weber «για τέταρτη φορά» αφού απέτυχαν και με το τρίτο ψέμα τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης