Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση Putin για επιθέσεις Ουκρανών στο Kursk: Πρόκληση, στοχεύουν άμαχους

Παρέμβαση Putin για επιθέσεις Ουκρανών στο Kursk: Πρόκληση, στοχεύουν άμαχους
Να δοθεί η απαραίτητη βοήθεια στους κατοίκους της περιοχής χωρίς καμία καθυστέρηση ζήτησε ο Putin
Παρέμβαση για τις επιθέσεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην ρωσική επαρχία Kursk έκανε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin κατά την έναρξη συνεδρίασης της κυβέρνησης.
Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε το Κίεβο ότι έχει αναλάβει μια στρατιωτική δράση που συνιστά πρόκληση, καθώς εξαπολύει επιθέσεις κατά μη στρατιωτικών υποδομών.
«Το καθεστώς του Κιέβου έχει αναλάβει άλλη μια μεγάλης κλίμακας πρόκληση και επιτίθεται χρησιμοποιώντας διάφορους τύπους όπλων, συμπεριλαμβανομένων και πυραυλικών επιθέσεων σε πολιτικά κτίρια» υποστήριξε ο Putin.
«Θα ήθελα να πω ότι με βάση τα αποτελέσματα της συνομιλίας μου με τον αναπληρωτή κυβερνήτη της περιφέρειας Kursk, Alexey Smirnov, δόθηκαν οδηγίες σε μια σειρά πολιτικών υπηρεσιών προκειμένου να παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια στους κατοίκους της περιοχής.
Ζητώ από την κυβέρνηση να φροντίσει για αυτό χωρίς καθυστέρηση» υπογράμμισε ο Putin, ο οποίος έδωσε εντολή στον πρώτο αντιπρόεδρο της ρωσικής κυβέρνησης Denis Valentinovich Manturov να συντονίσει το κυβερνητικό έργο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης