Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Ο στρατός υπόσχεται να βρει τον νέο ηγέτη της Hamas και να τον εξοντώσει

Ισραήλ: Ο στρατός υπόσχεται να βρει τον νέο ηγέτη της Hamas και να τον εξοντώσει
«Είναι ένας δολοφόνος, υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση όσων συνέβησαν στις 7 Οκτωβρίου»
Σχετικά Άρθρα
Απειλές προς τον νέο ηγέτη της Hamas εξαπέλυσε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων (IDF) του Ισραήλ, Herzi Halevi, υποσχόμενος πως ο στρατός θα τον βρει και θα τον εξοντώσει.
«Θα πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειες για να τον βρούμε, να του επιτεθούμε και (η Hamas) να αντικαταστήσει για άλλη μια φορά τον επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της», είπε ο στρατηγός Halevi.
Μιλώντας σε πιλότους μαχητικών αεροσκαφών της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, ο Herzi Halevi ειρωνεύτηκε την «αλλαγή τίτλου» του Yahya Sinwar: «Αυτός ο νέος τίτλος δεν θα αλλάξει τίποτα στο γεγονός ότι είναι ένας δολοφόνος, υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση όσων συνέβησαν στις 7 Οκτωβρίου (2023) και επομένως αυτή η αλλαγή τίτλου, όχι μόνο δεν μας εμποδίζει να τον αναζητήσουμε αλλά μας ενθαρρύνει».
Ο Yahya Sinwar, ο επικεφαλής της Hamas στη Γάζα επί μια επταετία, ανακηρύχθηκε το βράδυ της Τρίτης 6/8 πολιτικός ηγέτης της οργάνωσης, διαδεχόμενος τον Ismail Haniyeh που δολοφονήθηκε στις 31/7 στην Τεχεράνη, σε μια επίθεση που αποδίδεται στο Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης