Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποτροπιασμός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικό βίντεο αποκαλύπτει τον βιασμό Παλαιστινίων κρατουμένων (vid)

Αποτροπιασμός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικό βίντεο αποκαλύπτει τον βιασμό Παλαιστινίων κρατουμένων (vid)
Ομάδα εφέδρων στρατιωτών αρπάζει έναν από τους κρατούμενους στην άκρη και στη συνέχεια να προσπαθεί να κρύψει τις επαχθείς πράξεις με ασπίδες ταραχών
Σκηνές αποτροπιασμού ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο Ισραήλ, καθώς το κανάλι Channel 12 προέβαλε βίντεο, το οποίο δείχνει σκηνές μαζικού βιασμού ενός Παλαιστίνιου κρατούμενου από Ισραηλινούς στρατιώτες στο στρατόπεδο κράτησης Σντε Τιμάν.
Επισημαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί οργιώδης φημολογία γύρω από το περιστατικό, ενώ η ισραηλινή ακροδεξιά έσπευσε να υπερασπιστεί τους δράστες ακόμα και με διαδηλώσεις ... αλληλεγγύης.
Ορισμένα, δε, μέλη της κυβέρνησης Netanyahu διατυμπάνιζαν το «δικαίωμα» του IDF επί των Παλαιστινίων κρατουμένων.
Πλέον, το βίντεο που διέρρευσε στην ισραηλινή τηλεόραση διαλύει κάθε αμφιβολία.
Άλλωστε περιλαμβάνεται στο αποδεικτικό υλικό δικαστικής έρευνας.
Στις εικόνες αποτροπιασμού που προβάλλονται, φαίνονται Παλαιστίνιοι κρατούμενοι να κείτονται στο πάτωμα με καλυμμένα τα χέρια και τα μάτια τους.
Μια ομάδα εφέδρων στρατιωτών αρπάζει έναν από τους κρατούμενους στην άκρη και στη συνέχεια να προσπαθεί να κρύψει τις επαχθείς πράξεις με ασπίδες ταραχών.
Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση με σχισμένο ορθό μεταξύ άλλων τραυματισμών.
Σημειώνεται ότι η ισραηλινή στρατιωτική αστυνομία συνέλαβε εννέα στρατιώτες για τον φερόμενο βιασμό.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης