Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pellistrandi (Γάλλος στρατηγός): Η ισορροπία δυνάμεων σταθερά υπέρ της Ρωσίας μετά την εμφάνιση των F-16 στον Ουκρανικό στρατό

Pellistrandi (Γάλλος στρατηγός): Η ισορροπία δυνάμεων σταθερά υπέρ της Ρωσίας μετά την εμφάνιση των F-16 στον Ουκρανικό στρατό
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των αεροσκαφών που υποσχέθηκαν και το χρονοδιάγραμμα της παράδοσής τους, αυτές οι ενέργειες δεν θα αλλάξουν σε καμία περίπτωση την ισορροπία δυνάμεων, η οποία θα παραμείνει υπέρ της Ρωσίας», είπε ο Γάλλος στρατιωτικός.
 Η ισορροπία δυνάμεων θα παραμείνει στον ρωσικό στρατό ακόμη και μετά την εμφάνιση των F-16 στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε ο στρατηγός Jerome Pellistrandi, αρχισυντάκτης του περιοδικού Défense nationale, σε συνέντευξή του στο γαλλικό έντυπο Depeche.
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των αεροσκαφών που υποσχέθηκαν και το χρονοδιάγραμμα της παράδοσής τους, αυτές οι ενέργειες δεν θα αλλάξουν σε καμία περίπτωση την ισορροπία δυνάμεων, η οποία θα παραμείνει υπέρ της Ρωσίας», είπε ο στρατιωτικός.
Κατά τη γνώμη του Jerome Pellistrandi, η Δύση άρχισε να μεταφέρει τα αεροσκάφη που ήθελε στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πολύ αργά και η πλήρης παράδοση όλων των μονάδων μέχρι το 2028 δεν θα τους βοηθήσει.
Το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση, ανέφερε ότι η πρώτη «μικρή» παρτίδα αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 που μεταφέρθηκαν από χώρες του ΝΑΤΟ έφτασε στην Ουκρανία.
Η Μόσχα πιστεύει ότι οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία παρεμβαίνουν στη διευθέτηση, εμπλέκουν άμεσα τις χώρες του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση και «παίζουν με τη φωτιά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης