Τελευταία Νέα
Διεθνή

Και στρατιώτες της Wagner άρχισαν να μάχονται ενάντια στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή του Kursk

Και στρατιώτες της Wagner άρχισαν να μάχονται ενάντια στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή του Kursk
Η προσθήκη τους στις επιχειρήσεις στην περιοχή του Kursk θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά τη θέση των ρωσικών δυνάμεων και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των μαχών
Στην περιοχή του Kursk όπου σημειώνονται μάχες, συμμετέχουν πλέον ενεργά και πρώην στρατιώτες της Wagner. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, πρώην στρατιώτες μιας ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας έχουν ενταχθεί σε ορισμένες μονάδες του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας και έχουν ήδη αρχίσει να εκτελούν αποστολές μάχης για την εξάλειψη του εχθρού.
Μία από τις βασικές μονάδες που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις στην περιοχή του Kursk είναι η ομάδα Aida από τις Ειδικές Δυνάμεις Akhmat των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Να σημειωθεί ότι αυτή η μονάδα δεν πρέπει να συγχέεται με την ομώνυμη μονάδα Ρωσικής Φρουράς. Προηγουμένως αναφέρθηκε ότι ένα σημαντικό μέρος των μαχητών της ομάδας Aida είναι βετεράνοι της Wagner PMC με πλούσια εμπειρία μάχης.
Οι στρατιώτες της Wagner PMC είναι γνωστοί για τη συμμετοχή τους σε διάφορες συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας και της Αφρικής.
Η προσθήκη τους στις επιχειρήσεις στην περιοχή του Kursk θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά τη θέση των ρωσικών δυνάμεων και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των μαχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης