Τελευταία Νέα
Διεθνή

Khan Yunis: 5 νεκροί και αρκετοί τραυματίες μετά από επιδρομή του Ισραήλ σε κατοικημένη περιοχή – Εκκενώνεται το ανατολικό τμήμα

Khan Yunis: 5 νεκροί και αρκετοί τραυματίες μετά από επιδρομή του Ισραήλ σε κατοικημένη περιοχή – Εκκενώνεται το ανατολικό τμήμα

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι εγκαταλείπουν την περιοχή

Σχετικά Άρθρα
Πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που είχε στόχο μια κατοικία στο βορειοανατολικό τμήμα της Khan Yunis, περιοχής που βρίσκεται στη νότια Γάζα.
Η έκθεση της Πολιτικής Άμυνας ανέφερε σε δήλωση ότι τα πτώματα των πέντε θυμάτων ανασύρθηκαν από την πόλη Αλ Καράρα στο ανατολικό τμήμα της Khan Yunis, ενώ συνεχίστηκαν οι προσπάθειες αναζήτησης για πιθανούς επιζώντες κάτω από τα ερείπια.
Η αεροπορική επιδρομή προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο στοχευόμενο σπίτι και οι ομάδες διάσωσης, μαζί με τους κατοίκους, εξακολουθούν να αναζητούν τυχόν αγνοούμενους, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.
Η επίθεση σημειώθηκε εν μέσω μεγάλης κλίμακας εκκένωσης πολλών περιοχών στο ανατολικό τμήμα της πόλης, μετά από προειδοποιήσεις από τον ισραηλινό στρατό νωρίτερα την ίδια μέρα.
Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος Avichay Adraee κάλεσε τους κατοίκους στις πόλεις Salqa, al-Qarara, Bani Suheila, Abasan και Khuza'a, Sheikh Nasser, al-Satar και al-Mahatta να απομακρυνθούν αμέσως προς αυτό που αποκάλεσε «ανθρωπιστική ζώνη», δυτικά της περιοχής.
Χιλιάδες Παλαιστίνιοι εγκαταλείπουν την περιοχή κάτω από πολλά πυρά πυροβολικού, εντείνοντας τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης