Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Rheinmetall θα προμηθεύσει στην Ουκρανία οκτώ σταθμούς Forward Surgical Team με χειρουργείο, κρεβάτια και ιατρικό εξοπλισμό

Η Rheinmetall θα προμηθεύσει στην Ουκρανία οκτώ σταθμούς Forward Surgical Team με χειρουργείο, κρεβάτια και ιατρικό εξοπλισμό
Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας ανέθεσε στη Rheinmetall να παραδώσει οκτώ επιπλέον σταθμούς Forward Surgical Team
Σχετικά Άρθρα
Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας ανέθεσε στη Rheinmetall να παραδώσει οκτώ επιπλέον σταθμούς Forward Surgical Team για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Αυτό ανακοίνωσε η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Η σύμβαση προβλέπει την κατασκευή και την προμήθεια οκτώ σταθμών Forward Surgical Team (FST) από τη Rheinmetall στο Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.
Η παραγγελία αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας ενίσχυσης («Ertüchtigungsinitiative») της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας.
Η παράδοση αναμένεται να ξεκινήσει το 2024 και να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2026.
Η παραγγελία περιλαμβάνει οκτώ συστήματα ετοιμοπαράδοτα, εξοπλισμένα με εξαιρετικά σύγχρονη ιατρική τεχνολογία, μεταξύ των οποίων ένα δοχείο ακτίνων Χ, ένα χειρουργείο και μια μονάδα εντατικής θεραπείας στα πρότυπα ενός σύγχρονου νοσοκομείου.
Για τη μεταφορά κάθε μονάδας διάσωσης, η Rheinmetall παραδίδει επίσης ένα κινητό εξάρτημα που αποτελείται από τρία HGV από τη Rheinmetall MAN Military Vehicles (RMMW) συμπεριλαμβανομένων των ρυμουλκούμενων.
Η παραγγελία αποτιμάται σε μεσαίο διψήφιο εύρος εκατομμυρίων ευρώ.
Εκτός από την παράδοση των μονάδων διάσωσης FST, προβλέπεται επίσης να δοθεί στο κατάλληλο ουκρανικό προσωπικό εκπαίδευση μιας εβδομάδας στη Γερμανία.
Η Rheinmetall έλαβε μια προκαταρκτική παραγγελία για την προμήθεια δύο σταθμών Forward Surgical Team για την Ουκρανία τον Ιούνιο του 2023.
Το συμβόλαιο ήταν ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.
Το πρώτο σύστημα επρόκειτο να παραδοθεί στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στα τέλη του 2023 και το δεύτερο - στις αρχές του 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης