Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Υπόσχεση» Medvedev στους Γερμανούς: Τα ρωσικά τανκς θα φτάσουν ξανά ως το Reichstag του Βερολίνου

«Υπόσχεση» Medvedev στους Γερμανούς: Τα ρωσικά τανκς θα φτάσουν ξανά ως το Reichstag του Βερολίνου
Απάντηση στη Bild, που μίλησε για ... «επανεμφάνιση γερμανικών αρμάτων μάχης στο ρωσικό έδαφος μετά από 80 χρόνια»
Σε μια καυστική του δήλωση ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev υποσχέθηκε ότι τα νεότερα ρωσικά τανκς θα φτάσουν στην πλατεία μπροστά από το κτίριο του ... Ράιχσταγκ στο Βερολίνο, απαντώντας έτσι σε προκλητικό δημοσίευμα για την εμφάνιση γερμανικών τεθωρακισμένων οχημάτων στην περιοχή του Kursk, στο πλαίσιο της ουκρανική εισβολής.
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδωσε τη σχετική υπόσχεση η ως απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, που μίλησε για επανεμφάνιση γερμανικών αρμάτων μάχης στο ρωσικό έδαφος μετά από 80 χρόνια.
Παράλληλα, ο Medvedev χαρακτήρισε το δημοσίευμα, «που με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επιστροφή των γερμανικών αρμάτων μάχης στο ρωσικό έδαφος», ως ρεβανσιστικό και απεχθές.


«Σε απάντηση, θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε νέα ρωσικά τανκς στην πλατεία Δημοκρατίας μπροστά από το κτίριο του Ράιχσταγκ στο Βερολίνο», ήταν η υπόσχεση που έδωσε στους Γερμανούς -με σχετική του ανάρτηση στο Χ- ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης