Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νίπτει τας χείρας του το FBI για την απόπειρα δολοφονία κατά του Trump: «Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα του Thomas Matthew Crooks»

Νίπτει τας χείρας του το FBI για την απόπειρα δολοφονία κατά του Trump: «Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα του Thomas Matthew Crooks»
Το FBI ενημέρωσε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ότι πριν από την απόπειρα δολοφονίας, ο Crooks έψαξε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες διαφόρων Αμερικανών πολιτικών
Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) ενημέρωσε τον Donald Trump ότι δεν έχει εξακριβώσει τα κίνητρα του 20χρονου Thomas Matthew Crooks, ο οποίος προσπάθησε να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο σε προεκλογική συγκέντρωση στην Pennsylvania.
Ο Trump συναντήθηκε με πράκτορες του FBI την 1η Αυγούστου προκειμένου να καταθέσει ως το θύμα της απόπειρας δολοφονίας.
Στην πραγματικότητα, η συνάντηση έμοιαζε με ενημέρωση, με τον Trump να κάνει στους πράκτορες περισσότερες ερωτήσεις από ό,τι εκείνοι, τόνισε στο ABC μια ανώνυμη πηγή.
Το πρακτορείο ενημέρωσε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ότι πριν από την απόπειρα δολοφονίας, ο Crooks έψαξε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες διαφόρων Αμερικανών πολιτικών - Ρεπουμπλικανών και Δημοκρατικών.
Ωστόσο, το FBI δεν έχει καταφέρει ακόμη να διαπιστώσει ένα κίνητρο που τον ώθησε να επιλέξει τον Trump ως τον τελικό του στόχο.
Ο πρώην πρόεδρος σε συνομιλίες με το FBI ενημερώθηκε επίσης ότι αν και ο Crooks δεν είχε επίσημα διαγνωστεί με ψυχική διαταραχή, άνθρωποι που τον γνώριζαν μίλησαν για έναν υπερκινητικό άνθρωπο που κινείτο νευρικά και αδιάκοπα όταν μιλούσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης