Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μάχες σώμα με σώμα με τις ισραηλινές δυνάμεις στη Rafah ανακοίνωσε η Hamas

tags :
Μάχες σώμα με σώμα με τις ισραηλινές δυνάμεις στη Rafah ανακοίνωσε η Hamas
Επίθεση στον λεγόμενο διάδρομο Netzarim επισημαίνοντας εκτοξεύτηκαν πολλές ρουκέτες κατά των ισραηλινών δυνάμεων που επιχειρούν ανατολικά του Khan Younis
Η ένοπλη πτέρυγα της Hamas αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι οι μαχητές της συνεχίζουν να εμπλέκονται σε μάχες σώμα με σώμα με τις ισραηλινές δυνάμεις που προσπαθούν να επεκτείνουν μια χερσαία εισβολή στη συνοικία Tal as-Sultan δυτικά της Rafah στη νότια Γάζα.
Οι Ταξιαρχίες Qassam ανέφεραν ότι οι μαχητές της έπληξαν τις ισραηλινές δυνάμεις «που είχαν οχυρωθεί μέσα στο Ινδονησιακό Νοσοκομείο» στη γειτονιά με οβίδες προκαλώντας θύματα.
Αναφέρει άλλη μια επίθεση στον λεγόμενο διάδρομο Netzarim επισημαίνοντας εκτοξεύτηκαν πολλές ρουκέτες κατά των ισραηλινών δυνάμεων που συγκεντρώθηκαν ανατολικά του Khan Younis.
Οι Ταξιαρχίες Qassam ανακοίνωσαν επίθεση σε μια ισραηλινή στρατιωτική μπουλντόζα D9 με βλήμα αντιτεθωρακισμένων Yassin-105 ανατολικά της Rafah επίσης.
Η ομάδα δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο που δείχνει πώς εντόπισε δύο Ισραηλινούς στρατιώτες μέσα σε ένα κτίριο στην περιοχή Tal as-Sultan πριν εξουδετερώσουν δύο νάρκες που ήταν κρυμμένες μέσα στο κτίριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης