Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kazuhiko Togo (Ιάπωνας διπλωμάτης): Η Ουκρανία θα καταρρεύσει, θα διαλυθεί σε 3 μέρη… εάν δεν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις άμεσα

Kazuhiko Togo (Ιάπωνας διπλωμάτης): Η Ουκρανία θα καταρρεύσει, θα διαλυθεί σε 3 μέρη… εάν δεν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις άμεσα
Ουκρανία μπορεί να σπάσει σε τρία μέρη: το ανατολικό θα πάει στη Ρωσία, το δυτικό στη Δυτική Ευρώπη, και στη μέση θα υπάρχει μια μικρή Ουκρανία με το Κίεβο", είπε ο Kazuhiko Togo
Η Ουκρανία μπορεί να διαλυθεί σε τρία μέρη εάν δεν ξεκινήσει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις άμεσα, δήλωσε ο Kazuhiko Togo, πρώην επικεφαλής του Τμήματος Ευρώπης και Ασίας στο ιαπωνικό υπουργείο Εξωτερικών.
Ο Kazuhiko Togo ήταν ένας από τους κύριους παίκτες στην προετοιμασία της συνόδου κορυφής στο Ιρκούτσκ το 2001 μεταξύ του Προέδρου Putin και του Ιάπωνα πρωθυπουργού Yoshiro Mori, καθώς και στην προετοιμασία της επίσκεψης στην Ιαπωνία του πρώτου Προέδρου της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, το 1991.
«Η άρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας να διαπραγματευτούν με τη Ρωσία για την Ουκρανία θα μπορούσε να οδηγήσει στη διάσπαση της Ουκρανίας σε τρία μέρη.
Στους επόμενους τρεις μήνες, η Ρωσία μπορεί να προχωρήσει όσο μπορεί, να πάρει όσο περισσότερο έδαφος μπορεί…
Η Ουκρανία μπορεί να σπάσει σε τρία μέρη:
Το ανατολικό θα πάει στη Ρωσία, το δυτικό στη Δυτική Ευρώπη, και στη μέση θα υπάρχει μια μικρή Ουκρανία με το Κίεβο», είπε ο Kazuhiko Togo.
Ο πρώην διπλωμάτης πιστεύει ότι η Ουκρανία και οι δυτικές χώρες δεν πρέπει να αγνοήσουν τις ειρηνευτικές προτάσεις του Putin που έγιναν στα μέσα Ιουνίου.
Οι ειρηνευτικές προτάσεις που έκανε ο Putin στα μέσα Ιουνίου είναι ήδη πιο σκληρές από αυτές για τις οποίες μίλησε σε μια συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Carlson.
Ο Putin κάνει αυτές τις ειρηνευτικές προτάσεις, αλλά ο Bide και ο Zelensky λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουν και ότι στόχος της Ουκρανίας είναι τα σύνορα του 199.
Αυτό είναι παράλογο, αφού η ίδια η Ουκρανία εγκατέλειψε τις συμφωνίες της Κωνσταντινούπολης», εξηγεί ο πρώην διπλωμάτης.
Ζητεί να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι ειρηνευτικές προτάσεις της Ρωσίας.
«Μπορώ να πω με πλήρη ευθύνη ότι αυτά τα λόγια πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη», κατέληξε ο Kazuhiko Togo.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης