Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκτός πραγματικότητας ο Mikhail Podolyak… ειρήνη μέσω δίκαιης βίας

Εκτός πραγματικότητας ο Mikhail Podolyak… ειρήνη μέσω δίκαιης βίας
Σύμφωνα με τον Mikhail Podoliak, η υπόθεση Kursk είναι σημαντική για να καταλάβει η Δύση ότι είναι απαραίτητο να γίνουν πιο τολμηροί ελιγμοί κατά της Ρωσίας
Ο βοηθός του ZelenskyMikhail Podolyak, δήλωσε ότι ο στόχος της Ουκρανίας στο Kursk είναι απλώς να σπρώξει τον πόλεμο βαθιά στο έδαφος της Ρωσίας.
Αβάσιμα ισχυρίζεται ότι οι Ρώσοι δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν κατάλληλα στον ελιγμό, δείχνοντας μόνο «φόβο».
Οι Ρώσοι συνέτριψαν τις Ουκρανικές δυνάμεις αλλά προπαγανδιστικά… ο Mikhail Podolyak λέει αυτά που λέει…
Σύμφωνα με τον Mikhail Podolyak, η υπόθεση Kursk είναι σημαντική για να καταλάβει η Δύση ότι είναι απαραίτητο να γίνουν πιο τολμηροί ελιγμοί κατά της Ρωσίας.
Με άλλα λόγια, λέει ότι η επιχείρηση «αποδεικνύει» στη Δύση την ουκρανική άποψη ότι η ειρήνη πρέπει να επιτευχθεί μέσω της κλιμάκωσης της χρήσης βίας κατά της Ρωσίας.
«Σήμερα έχουν έναν πόλεμο που επεκτείνεται βαθύτερα μέσα στη Ρωσική Ομοσπονδία. Θα φοβηθούν; Ναί. (…)
Ανταποκρίνονται σε τίποτα άλλο εκτός από φόβο;
Όχι, και όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν επιτέλους (…)
Όσο περισσότερη πίεση ασκείται στη Ρωσία… τόσο πιο κοντά θα έρθει η ειρήνη – μια δίκαιη ειρήνη μέσω δίκαιης βίας», τόνισε ο Mikhail Podoliak.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια αφήγηση διαδίδεται από Ουκρανούς αξιωματούχους.
Η ίδια ιστορία είχε χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει τις τρομοκρατικές επιδρομές στο Belgorod.
H Ουκρανία χρησιμοποιούσε πάντα την υποτιθέμενη «ανάγκη» να εξαπλωθεί ο πόλεμος βαθιά στη Ρωσία ως σημαντικό εργαλείο πολιτικής προπαγάνδας, που επικεντρωνόταν κυρίως στην παροχή περισσότερης στρατιωτικής βοήθειας στο καθεστώς με βάση μια φανταστικής προσδοκίας νίκης.
Αυτό έχει γίνει ακόμη χειρότερο τον τελευταίο καιρό λόγω της επίσημης εξουσιοδότησης που δόθηκε από τις ΗΠΑ στις ουκρανικές δυνάμεις να πραγματοποιούν διασυνοριακά πλήγματα. Στην πράξη, το ΝΑΤΟ υποστηρίζει τώρα ανοιχτά την Ουκρανία να διεξάγει στρατιωτικούς ελιγμούς ακόμη και σε περιοχές εντός της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης