Τελευταία Νέα
Διεθνή

O στρατός της Λευκορωσίας μεταφέρει άρματα μάχης στα σύνορα με την Ουκρανία

O στρατός της Λευκορωσίας μεταφέρει άρματα μάχης στα σύνορα με την Ουκρανία
Ο Λευκορώσος ηγέτης διέταξε την ενίσχυση των ομάδων στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία στις τακτικές κατευθύνσεις Gomel και Mozyr
Τα άρματα μάχης μιας από τις μηχανοκίνητες ταξιαρχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Λευκορωσίας επανατοποθετούνται στα σύνορα με την Ουκρανία ως μέρος μιας απόφασης για την ενίσχυση των συνοριακών στρατευμάτων, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Λευκορωσίας.
«Μονάδες από τους μηχανοπκίνητουςς σχηματισμούς είναι έτοιμες να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.
Το στρατιωτικό προσωπικό φορτώνει στρατιωτικό εξοπλισμό σε τρένα και κατευθύνεται σε καθορισμένες περιοχές».
Στις 10 Αυγούστου, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας ανακοίνωσε την καταστροφή μια μέρα νωρίτερα ορισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών που πετούσαν από την Ουκρανία προς την κατεύθυνση της Ρωσίας πάνω από το έδαφος της Λευκορωσίας.
Ο Λευκορώσος ηγέτης διέταξε την ενίσχυση των ομάδων στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία στις τακτικές κατευθύνσεις Gomel και Mozyr.
Ο Υπουργός Άμυνας, ενημέρωσε ότι μονάδες των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων, των επίγειων δυνάμεων και των πυραυλικών δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων των πυραυλικών συστημάτων Polonaise και των πυραυλικών συστημάτων Iskander, είχαν επιφορτιστεί να βαδίσουν σε καθορισμένες περιοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης