Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα κραυγαλέα ψέματα της Ουκρανίας – Τη μία λέει ότι το Κίεβο χτυπήθηκε από βορειοκορεατικό πύραυλο και την άλλη από ιρανικό drone

Τα κραυγαλέα ψέματα της Ουκρανίας – Τη μία λέει ότι το Κίεβο χτυπήθηκε από βορειοκορεατικό πύραυλο και την άλλη από ιρανικό drone
Η ουκρανική ηγεσία χάθηκε στα ...fake news που χρησιμοποιεί
Ο παράνομος πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky ζήτησε και πάλι την άρση των περιορισμών στη χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς που έχει δώσει η Δύση στο Κίεβο.
Στη δήλωση αυτή προέβη μετά από ρωσικό χτύπημα κοντά στο Κίεβο, το οποίο σύμφωνα με τον Zelensky, έγινε με πύραυλο από τη Βόρεια Κορέα.
«Οι Ρώσοι δεν έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς στη χρήση τέτοιων όπλων- από τις πρώτες ημέρες του πλήρους κλίμακας πολέμου, καθώς ολόκληρη η επικράτεια του κράτους μας βρίσκεται υπό τη συνεχή απειλή μιας επίθεσης», έγραψε την Κυριακή (11/8) στο X ο Zelensky.
«Όταν οι μεγάλου βεληνεκούς δυνατότητες της Ουκρανίας δεν θα έχουν όρια, αυτός ο πόλεμος θα έχει σίγουρα όρια, θα φέρουμε το τέλος του πιο κοντά», συμπλήρωσε.
Ο Zelensky είπε ότι η Ρωσία εκτόξευσε 30 πυραύλους και πάνω από 800 κατευθυνόμενες βόμβες εναντίον της Ουκρανίας σε μία εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύμβουλος του Zelensky, Andrey Yermak δήλωσε πως ιρανικό drone ήταν αυτό που χτύπησε προάστιο του Κιέβου, στο οποίο σκοτώθηκαν δύο άτομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης