Τελευταία Νέα
Διεθνή

Marochko (Ρωσία): Αποκρούσαμε 20 προσπάθειες των Ουκρανών να εισβάλλουν στο Luhansk - Πάνω από 9.000 οι νεκροί

Marochko (Ρωσία): Αποκρούσαμε 20 προσπάθειες των Ουκρανών να εισβάλλουν στο Luhansk - Πάνω από 9.000 οι νεκροί
Την περασμένη εβδομάδα, οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν πάνω από 20 προσπάθειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να εισέλθουν στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk (LPR)
Την περασμένη εβδομάδα, οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν πάνω από 20 προσπάθειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων να εισέλθουν στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk (LPR) υποστήριξε ο Ρώσος στρατιωτικός ειδικός Andrey Marochko.
«Ανάλυση της προόδου της διεξαγωγής της αεράμυνας στα σύνορα του LPR την περασμένη εβδομάδα.
Από τις 3 Αυγούστου έως τις 9 Αυγούστου 2024, μονάδες των ομάδων του Βορρά, του Νότου και της Δύσης απέκρουσαν 23 εχθρικές αντεπιθέσεις.
Σημειώθηκε σημαντική μείωση της εχθρικής δραστηριότητας.
Οι απώλειες των ενόπλων σχηματισμών της Ουκρανίας κατά την περίοδο αναφοράς ανήλθαν σε περίπου 9.150 Ουκρανούς μαχητές και μισθοφόρους» τόνισε ο Marochko.
Όπως υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό κατέστρεψε επίσης 19 άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένων δύο Leopard, 125 πυροβόλα πεδίου, 2 αυτοκινούμενες εγκαταστάσεις του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Buk M1, 20 σταθμούς ηλεκτρονικού πολέμου, 31 αποθήκες πυρομαχικών και 270 διάφορα εχθρικά οχήματα μάχης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης