Τελευταία Νέα
Διεθνή

Shadmani (Στρατιωτικός Διοικητής του Ιράν) στη Ρωσία: Συντριπτική απάντηση στο Ισραήλ σύντομα – Σιωνιστική συμμορία η κυβέρνηση Netanyahu

Shadmani (Στρατιωτικός Διοικητής του Ιράν) στη Ρωσία: Συντριπτική απάντηση στο Ισραήλ σύντομα – Σιωνιστική συμμορία η κυβέρνηση Netanyahu

Το αρχηγείο είναι επιφορτισμένο με τον σχεδιασμό και τον συντονισμό κοινών στρατιωτικών επιχειρήσεων εντός των ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων

Σχετικά Άρθρα
Ανώτερος Ιρανός στρατιωτικός αξιωματούχος διαβεβαιώνει ότι η σκληρή εκδίκηση της Ισλαμικής Δημοκρατίας στο ισραηλινό καθεστώς για τη δολοφονία του ηγέτη της Hamas στην ιρανική πρωτεύουσα της Τεχεράνης "πλησιάζει γρήγορα".
Τα αντίποινα «είναι καθ' οδόν», δήλωσε στη Ρωσία την Κυριακή ο ταξίαρχος Ali Shadmani, αναπληρωτής συντονιστής του κεντρικού στρατηγείου Khatam al-Anbiya.
Το αρχηγείο είναι επιφορτισμένο με τον σχεδιασμό και τον συντονισμό κοινών στρατιωτικών επιχειρήσεων εντός των ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
«Οι πτυχές αυτού του αντιποιητικού μέτρου είναι υπό εξέταση», σημείωσε, προσθέτοντας, «σίγουρα θα πραγματοποιηθεί».
Η δολοφονία στοίχισε τη ζωή στον Haniyeh, επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου του παλαιστινιακού κινήματος αντίστασης, και ενός από τους σωματοφύλακές του στην Τεχεράνη στα τέλη του περασμένου μήνα.
O Haniyeh βρέθηκε στην ιρανική πρωτεύουσα για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του Ιρανού προέδρου Masoud Pezeshkian.
Ο ταξίαρχος Shadmani βρίσκεται στη ρωσική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει το 10ο διεθνές στρατιωτικό - τεχνικό φόρουμ «Army-2024», το οποίο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από Δευτέρα έως Τετάρτη (14/5/2024).
Η Ισλαμική Δημοκρατία συμμετείχε στην εκδήλωση για τρίτη συνεχή χρονιά, παρουσιάζοντας μια ποικιλία από στρατιωτικά και αμυντικά προϊόντα της χώρας.
Ο Shadmani περιέγραψε το καθεστώς ως «αιμοδιψές και δολοφονικό» και «μια εγκληματική σιωνιστική συμμορία», η οποία είχε «περάσει τις κόκκινες γραμμές και είχε καταπατήσει την ηθική και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε πολλές περιπτώσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης