Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lobov (τοπική κυβέρνηση Kursk): Ο ουκρανικός στρατός εκδιώχθηκε από το Belovsky - Ισχυρή η ρωσική παρουσία στην περιοχή

Lobov (τοπική κυβέρνηση Kursk): Ο ουκρανικός στρατός εκδιώχθηκε από το Belovsky - Ισχυρή η ρωσική παρουσία στην περιοχή
Το κέντρο της περιοχής της περιφέρειας Belovski δεν είναι πια κατειλημμένο, τονίζει αντιπρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης της περιφέρειας του Kursk
Ο αντιπρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης της περιφέρειας του Kursk, Yevgeny Lobov, ξεκαθάρισε ότι οι μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν αποτελούν πλέον απειλή για την περιοχή του Belovsky.
«Ο ρωσικός στρατός εξεδίωξε τον εχθρό από την περιοχή», δήλωσε σχετικά ο Lobov στον αέρα στο Soloviev Live.
«Το κέντρο της περιοχής της περιφέρειας Belovsky δεν είναι κατειλημμένο. Στα περίχωρα και στα σύνορα με την περιοχή Sudzhansky, ομάδες δολιοφθοράς είναι σίγουρα παρούσες, αλλά στην ίδια την περιοχή επικρατεί ηρεμία», εξήγησε ο αντιπρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης.
Ο εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης σημείωσε συγκεκριμένα ότι η περιοχή Belovsky ελέγχεται από τα στρατεύματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, τουλάχιστον από τις 12 Αυγούστου 2024, είναι κατασκευασμένη από σκοτεινά κέντρα ή το Ουκρανικό Κέντρο Πληροφορικής και Ψυχολογικών Επιχειρήσεων.
Νωρίτερα, η Pravda μετέδιδε ότι ο προσωρινός κυβερνήτης του Kursk, ανέφερε στον Putin τη χρήση χημικών όπλων από μαχητές των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή Belovski.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης