Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κεραυνοί Johnson (πρώην CIA): Θέλουν να κλείσουν το στόμα του Ritter - Στις ΗΠΑ όσοι διαφωνούν κυνηγιούνται ανελέητα

Κεραυνοί Johnson (πρώην CIA): Θέλουν να κλείσουν το στόμα του Ritter - Στις ΗΠΑ όσοι διαφωνούν κυνηγιούνται ανελέητα
«Ειλικρινά, νομίζω ότι το ίδιο έρχεται και για μένα. Απλώς ψάχνουν μια δικαιολογία για να μας κλείσουν το στόμα» τονίζει ο Johnson για τις διώξεις κατά του Scott Ritter
Σχετικά Άρθρα
Στον απόηχο της ... περίεργης επιδρομής του FBI στην κατοικία του Scott Ritter, ένας άλλος πρώην αξιωματούχος της CIA, ο Larry Johnosn κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας ότι οι ΗΠΑ πιθανώς να προβούν σύντομα σε πολιτικές διώξεις ενάντια σε όσους διαφωνούν με την επίσημη πολιτικής της χώρας.
«Ειλικρινά, νομίζω ότι το ίδιο έρχεται και για μένα. Απλώς ψάχνουν μια δικαιολογία για να μας κλείσουν το στόμα - για να κλείσουν το στόμα όσοι προσπαθούμε να προειδοποιήσουμε ότι οι πολιτικές της αμερικανικής κυβέρνησης απέναντι στην Ουκρανία, τη Ρωσία, την Κίνα και το Ισραήλ είναι σάπια», τόνισε σχετικά ο πρώην αναλυτής της CIA.
Επιπλέον, υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ δεν επιδιώκουν πραγματικά την παγκόσμια ειρήνη.
Υπάρχει «πραγματικό κακό» στις πολιτικές της χώρας.
Παράλληλα, ο Johnson ανέφερε ότι το FBI παρακολουθούσε από καιρό τα email και τα τηλεφωνήματα του πρώην αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
Ο πρώην αξιωματικός της CIA χαρακτήρισε την επιδρομή ως «εξωφρενική παραβίαση των πολιτικών του δικαιωμάτων».
Υπενθυμίζεται παρελθόν είχε απαγορευτεί στον Scott Ritter να αναχωρήσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες όταν σχεδίαζε να πετάξει στη Ρωσία για να συμμετάσχει στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης