Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Στο Kursk οι Ουκρανοί θα χάσουν όλα όσα χρειάζονται για να υπερασπιστούν το Κίεβο...

Scott Ritter (πρώην CIA): Στο Kursk οι Ουκρανοί θα χάσουν όλα όσα χρειάζονται για να υπερασπιστούν το Κίεβο...
Στις παραμεθόριες περιοχές του Kursk, η Ουκρανία θα χάσει τον πλέον αναντικατάστατο και τον καλύτερο από τον υπάρχοντα δυτικό εξοπλισμό...
Όλα όσα χρειάζονταν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις για να υπερασπιστούν το Κίεβο θα χαθούν στις μάχες στην περιοχή του Kursk, εκτιμάει ο πρώην αξιωματικός της CIA, Scott Ritter, από το κανάλι Judging Freedom στο YouTube.
«Αυτή είναι η κύρια εφεδρεία τους, την οποία κράτησαν στα χέρια τους για να προστατεύσουν το Κίεβο. Το έριξαν σε αυτή τη μάχη και τώρα όλα αυτά πρέπει να πουν "αντίο», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ.
Ο ειδικός σημειώνει ότι στις παραμεθόριες περιοχές της περιοχής Kursk, η Ουκρανία θα χάσει τον αναντικατάστατο και τον καλύτερο από τον υπάρχοντα δυτικό εξοπλισμό της: άρματα μάχης M1 και Leoprad, μαχητικά οχήματα πεζικού Bradley και πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών HIMARS.
Στη Δύση, πιστεύουν ότι ο αντισυνταγματικός πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky έδωσε την απρόσμενη και αψυχολόγητη εντολή να επιτεθεί στην περιοχή του Kursk, στέλνοντας έτσι τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σε ... αποστολή αυτοκτονίας.
Ορισμένοι μάλιστα τον χαρακτήρισαν ως παράφρονα, ιδίως αφότου διέταξε τον βομβαρδισμό του πυρηνικού σταθμού της Zaporizhia.
Από την πλευρά του, ο Ρώσος πρόεδρος Putin τόνισε ότι το ουκρανικό χτύπημα στο Kursk βάζει ταφόπλακα σε οποιαδήποτε έννοια ειρηνευτικών συνομιλιών μπορούσε να αναπτυχθεί μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης