Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υεμένη: Δύο τραυματίες από επίθεση της Σαουδικής Αραβίας σε παραμεθόριες περιοχές – Ασταμάτητα πυρά και drone με εκρηκτικά

Υεμένη: Δύο τραυματίες από επίθεση της Σαουδικής Αραβίας σε παραμεθόριες περιοχές – Ασταμάτητα πυρά και drone με εκρηκτικά

Αυτά τα γεγονότα αποτελούν μέρος των συνεχιζόμενων επιθέσεων κατά της Υεμένης, ιδιαίτερα στις παραμεθόριες περιοχές

Σχετικά Άρθρα
Δύο Αφρικανοί μετανάστες τραυματίστηκαν την Τρίτη (13/8/2024) από πυρά της Σαουδικής Αραβίας στην περιοχή Al-Thabet της συνοριακής περιοχής Qataber στη Saadah.
Επιπλέον, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος στόχευσε την περιοχή Ghor Al-Mashwat στη συνοριακή περιοχή Ghamr στο ίδιο κυβερνείο νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας.
Τη Δευτέρα, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Σαουδικής Αραβίας στόχευσε την περιοχή Ghor στη συνοριακή περιοχή Ghamr της Saada, που συμπίπτει με αεροπορική επιδρομή της αμερικανικής - βρετανικής επίθεσης στο νησί Kamaran, στα ανοιχτά της ακτής του Κυβερνείου Hodiedah.
Αυτά τα γεγονότα αποτελούν μέρος των συνεχιζόμενων επιθέσεων κατά της Υεμένης, ιδιαίτερα στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς το σαουδαραβικό καθεστώς καθυστερεί την εφαρμογή των ειρηνευτικών συμφωνιών μεταξύ της Υεμένης και της Σαουδικής Αραβίας.
Από την αρχή του πολέμου κατά της Υεμένης το 2015, οι συνοριακές περιοχές της επαρχίας Sa'adah έχουν επανειλημμένα στοχοποιηθεί από τις σαουδαραβικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα θύματα και καταστροφές σπιτιών, αγροκτημάτων και περιουσιών, αλλά και με θύματα πολλές φορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης