Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε εικονική πραγματικότητα ο Podolyak (σύμβουλος Zelensky): «Η επίθεση στο Kursk εξωθεί τους Ρώσους σε διαπραγματεύσεις»

Σε εικονική πραγματικότητα ο Podolyak (σύμβουλος Zelensky): «Η επίθεση στο Kursk εξωθεί τους Ρώσους σε διαπραγματεύσεις»
«Οι απλές εκκλήσεις προς τη Ρωσία δεν έχουν αποτέλεσμα, μόνο ένα σύνολο εργαλείων εξαναγκασμού θα έχει» εξήγησε ο σύμβουλος του Zelensky
Ο Mykhailo Podolyak, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Zelensky υποστήριξε η Ρωσία πρέπει να αναγκαστεί να συμμετάσχει σε μια ειρηνευτική σύνοδο δια της βίας, αφού δεν θα το έκανε οικειοθελώς.
Δίνοντας συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση, o σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας είπε ότι μια από τις μεθόδους εξαναγκασμού είναι οι ενέργειες στο πεδίο της μάχης, αναφερόμενος στην εισβολή των ουκρανικών δυνάμεων στην περιοχή Kursk της Ρωσίας.
«Οι απλές εκκλήσεις προς τη Ρωσία δεν έχουν αποτέλεσμα, μόνο ένα σύνολο εργαλείων εξαναγκασμού θα έχει» εξήγησε ο Podolyak.
Από την πλευρά του ο υπηρεσιακός κυβερνήτης του Kursk Alexey Smirnov, δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι οι κάτοικοι της ρωσικής περιφέρειας που απομακρύνθηκαν από τα σπίτια λόγω της ουκρανικής εισβολής ενδέχεται να μεταφερθούν στη Zaporizhia.
«Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα οργανώσουμε τις πρώτες μεταφορές για να φέρουμε ανθρώπους σε καταφύγια έκτακτης ανάγκης στην επαρχία της Zaprozhia», τόνισε σχετικά o Smirnov.
Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία προσάρτησε τη Zaporizhia τον Σεπτέμβριο του 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης