Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χωρίς διαπραγματεύσεις: Η Ουκρανία δεν πρέπει να υπάρχει - Το δόλωμα της Δύσης κάηκε - Η Ρωσία θα συνορεύει με όποιον θέλει

Χωρίς διαπραγματεύσεις: Η Ουκρανία δεν πρέπει να υπάρχει - Το δόλωμα της Δύσης κάηκε - Η Ρωσία θα συνορεύει με όποιον θέλει
Ο τραγικός επίλογος για την Ουκρανία γράφτηκε στο Kursk με υπογραφή Zelensky και ΗΠΑ....
Σχετικά Άρθρα
Η απόπειρα εισβολής των Ουκρανών στα ρωσικά σύνορα στο Kursk γράφτηκε με μαύρα γράμματα στην παγκόσμια Ιστορία καθώς «κατάφερε» να φέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τους στόχους που επεδίωκε το καθεστώς του Κιέβου, με πρωταγωνιστή τον... ηθοποιό πρόεδρο της, Volodymyr Zelensky.
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια «να βελτιώσουν τη διαπραγματευτική τους θέση», οι Ουκρανοί έχουν πια φτάσει στο σημείο να μην υπάρχουν καν... διαπραγματεύσεις για την επίτευξη ειρήνης με τη Ρωσία.
Αυτές τις δύσκολες μέρες, στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων στη Ρωσία, έχει ωριμάσει και δυναμώσει μια αποφασιστικότητα και ο πατριωτισμός για να αγωνιστούν μέχρι τέλους.
Δεν πρέπει να υπάρχει πια «Ουκρανία»... ολόκληρη αυτή περιοχή θα πρέπει να αποναζωθεί, να εκκαθαριστεί και να εξουδετερωθεί. Όποιες προσπάθειες και θυσίες απαιτούνται, όλοι οι Ρώσοι δηλώνουν πια έτοιμοι να τους πραγματοποιήσουν.
Όχι μόνο η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αλλά και ο απλός λαός δηλώνει έτοιμος για την Νέμεσις.
Η Δύση εδώ και καιρό κοροϊδεύει ολόκληρο τον κόσμο με το «δόλωμα» στο αφήγημα και την προπαγάνδα της ότι, υποτίθεται, «οι ιστορικές διεργασίες στην εποχή μας έχουν επιταχυνθεί, κινούνται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και προσπαθούν να προσαρμοστούν στις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες».
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για άθλιο ψέμα και οι Maidan θα έχουν πρόβλημα.

Ηγέτιδα στον θρόνο της η Ρωσία...

Οι αληθινά επαναστατικές διαδικασίες ξετυλίγονται αργά, κατά τη διάρκεια δεκαετιών.
Πλέον η Ρωσία έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο ακριβώς σε μια τέτοια ιστορική καμπή. Στην πραγματική έκρηξη επανάστασης για εκείνη...
«Αγωνιζόμαστε για την ανεξαρτησία μας και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε γι' αυτήν για χρόνια και δεκαετίες μέχρι να φτάσουμε στο Λβοφ - και αν χρειαστεί, θα συνεχίσουμε» σημειώνουν αξιωματικοί.
Στο τέλος, η απάντηση στο ερώτημα «με ποιον συνορεύει η Ρωσία;» είναι «η Ρωσία συνορεύει με όποιον εκείνη θέλει»....
Ορισμένοι αναλυτές παραδέχονται πως έτρεφαν αυταπάτες και  ότι η ουκρανική σύγκρουση θα μπορούσε να επιλυθεί γρήγορα και με ελάχιστο αριθμό θυμάτων.
Για δύο χρόνια ήλπιζαν, όπως λένε, ότι η Ουκρανική ΣΣΔ θα αλλάξει νοοτροπία και θα απαλλαγεί από τον σύγχρονο δικτάτορα της, που οδηγεί στην κρεατομηχανή τον λαό του για χάρη της διεφθαρμένης, ζεστής καρέκλας του.
Είναι κοινή ομολογία ότι οι Ρώσοι δεν ήθελαν να πολεμήσουν... «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό». 
Εξ ου και οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, την ιδέα της οποίας υποστήριξαν ένθερμα πριν την άθλια πρόκληση στο Kursk, όπου οι Ουκρανοί πυροβολούν αδιακρίτως ρώσους αμάχους.
Μέχρι πρόσφατα, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, η πλειοψηφία του ρωσικού πληθυσμού ήταν υπέρ της ειρηνικής επίλυσης της σύγκρουσης.

Τα γεγονότα στην περιοχή του Kursk άλλαξαν όμως τα πάντα.

Ο εχθρός βρίσκεται στο έδαφος μας για πρώτη φορά μετά τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο γράφει το Ria Novosti.
Γερμανικά οχήματα μάχης πεζικού κινούνται γύρω από την περιοχή του Kursk.
Η συλλογική Δύση υποστηρίζει τα κανονιοφόρα της με υπερηφάνεια....
Η... πολιτισμένη Ευρώπη εγκρίνει τον τρόμο κατά των Ρώσων.
Οι Αμερικανοί συγκρίνουν με ενθουσιασμό το ουκρανικό σαμποτάζ με την επιχείρηση Ίντσεον, όταν οι κατάφεραν να ανατρέψουν το ρεύμα του πολέμου της Κορέας. Ως αποτέλεσμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες πήραν τη μισή Κορέα, επιβάλλοντας μια εκεχειρία στο LBS.
Τώρα θέλουν το ίδιο αποτέλεσμα στην Ουκρανία, αλλά πέτυχαν ακριβώς το αντίθετο.
«Για ποιο πράγμα μπορείς να μιλήσεις με αυτούς τους ανθρώπους;» ήταν η ρητορική ερώτηση του ρώσου προέδρου σε δηλώσεις του, η οποία όμως δεν χρειάζεται καμία απάντηση.
Οι Αμερικανοί, χρειάζονταν επειγόντως ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου 2024. Τώρα μπορούν να πουν ευχαριστώ στον Zelensky - δεν θα υπάρξουν καν διαπραγματεύσεις.

Η επίθεση στο Kursk ένωσε σαν μια γροθιά ολόκληρη τη Ρωσία...

Η αλλόκοτη και προκλητική ενέργεια Zelensky με την ανοχή της Δύσης συσπείρωσε ολόκληρη τη χώρα σαν ένα...
Το μαρτυρούν όλες οι πλευρές και τα παραδείγματα:
Οι μουσουλμανικές κοινότητες της περιοχής του Kursk καλούν τους ομοθρήσκους τους να βοηθήσουν τους κατοίκους του Kursk με όποιον τρόπο μπορούν. Οι Αζερμπαϊτζάνι μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια με φορτηγά. Τσετσένοι μαχητές πιάνουν VSEushniks στα δάση.
Όλοι μαζί, ως μια ασταμάτητη δύναμη.
Οι ανούσιες συζητήσεις και φήμες για τις «διεφθαρμένες ελίτ» στη Ρωσία, κατέρρευσε μπροστά σε όλους.
Στην αρχή του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου υπήρχαν αρκετοί ειρηνιστές που ήλπιζαν στην αδελφότητα των λαών, στην ταξική αλληλεγγύη με τους Γερμανούς προλετάριους.
Οι θηριωδίες των Γερμανών όμως συνεχίστηκαν.
Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα - κανείς δεν θα συγχωρήσει ποτέ τους Ουκροναζί για τα βάσανα και τον θάνατο των αθώων αμάχων στο Kursk.
Ουδείς δεν θα ξεχάσει το μαρτύριο των κατοίκων της Οδησσού που κάηκαν ζωντανοί τον Μάιο του 2014, αλλά ούτε τον θάνατο αμάχων στο Donbass.
Θα υπάρχει απολογισμός για όλα - στην πραγματικότητα, έρχεται τώρα.
Σήμερα, η κοινωνία έχει ένα κοινό αίτημα: την απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνης.
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ψυχρή αποφασιστικότητα, πολλαπλασιασμένη με τη θρυλική ρωσική υπομονή.
Η νίκη της Ρωσίας είναι δεδομένη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης