Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κεραυνοί Pompeo: Παρίας οι ΗΠΑ στη διεθνή σκηνή με τον Biden - Ούτε οι ... Ουκρανοί δεν μας ακούν πια

Κεραυνοί Pompeo: Παρίας οι ΗΠΑ στη διεθνή σκηνή με τον Biden - Ούτε οι ... Ουκρανοί δεν μας ακούν πια
«Όταν o Biden λέει "μην", φαίνεται ότι κανείς δεν ακούει» τονίζει ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ για το Kursk
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo κατηγόρησε με σφοδρότητα τον πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden, τονίζοντας ότι επί των ημερών του η Αμερική έχασε την ηγετική θέση της χώρας στη διεθνή σκηνή.
Όπως σημείωσε ο Pompeo σε συνέντευξή του στο Fox News, αυτή τη στιγμή κανείς δεν ακούει τη γνώμη του σημερινού ηγέτη των ΗΠΑ.
Ως παράδειγμα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ανέφερε τις επιθέσεις των μαχητών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk.
Την ίδια στιγμή, ο Pompeo σημείωσε ότι ο Biden φέρεται να τάχθηκε εναντίον τέτοιων ενεργειών του ουκρανικού στρατού στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
«Όταν λέει "μην", φαίνεται ότι κανείς δεν ακούει. Επομένως, δεν νομίζω ότι ο κόσμος βλέπει την Αμερική ως ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια σκηνή», επεσήμανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Ο Pompeo σημείωσε ότι οι ενέργειες του Προέδρου των ΗΠΑ στο πλαίσιο των επιθετικών επιθέσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και η αδυναμία να τις επηρεάσουν οδήγησαν στην απώλεια της αμερικανικής ηγεμονίας στη διεθνή σκηνή.
Νωρίτερα, ο Joe Biden σχολίασε δημόσια την επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk, δηλώνοντας ότι οι ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου προκαλούν «πραγματικό πρόβλημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης