Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alaudinov (Επικεφαλής Akhmat): Ο Ουκρανικός στρατός δεν περίμενε τέτοια αντίσταση από τις Ρωσικές δυνάμεις στο Kursk

Alaudinov (Επικεφαλής Akhmat): Ο Ουκρανικός στρατός δεν περίμενε τέτοια αντίσταση από τις Ρωσικές δυνάμεις στο Kursk
Οι ουκρανικές δυνάμεις δέχονται ήδη επίθεση από έναν τεράστιο αριθμό μονάδων μας, που καταστρέφουν τον εχθρό από όλες τις πλευρές, διαλύουν εξοπλισμό, δήλωσε ο Alaudinov.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην περιοχή Kursk δεν προέβλεψαν ότι η Ρωσία θα πολεμούσε μέχρι τέλους και δεν θα υποχωρούσε, δήλωσε ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, αναπληρωτής επικεφαλής του κύριου στρατιωτικού-πολιτικού τμήματος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Στρατηγός Apty Alaudinov.
«Αυτοί οι Ουκρανοί δεν προέβλεψαν ότι κι αν έκαναν, εμείς, καταρχήν, δεν επρόκειτο να υποχωρήσουμε πουθενά και ότι θα πολεμούσαμε μέχρι τέλους.
Και ήταν ακριβώς αυτό γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο.
Οι ουκρανικές δυνάμεις δέχονται ήδη επίθεση από έναν τεράστιο αριθμό μονάδων μας, που καταστρέφουν τον εχθρό από όλες τις πλευρές, διαλύουν εξοπλισμό», δήλωσε ο Alaudinov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην αρχή της επίθεσης στην περιοχή του Kursk, τα ουκρανικά στρατεύματα εισήλθαν σε στήλες, με κάθε στήλη να περιέχει περίπου 10-15 μονάδες εξοπλισμού.
«Έφθασαν εκεί, και τους καταστρέφουμε, τους χτυπάμε, και εξακολουθούν να σπρώχνουν, να σπρώχνουν, να σπρώχνουν, αλλά τώρα δεν έχουν πια τον εξοπλισμό να επιστρέψουν στην Ουκρανία, δηλαδή όσοι επέζησαν είναι ακόμα ζωντανοί.
Δεν έχουν τον εξοπλισμό να επιστρέψουν», σημείωσε ο Alaudinov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης