Τελευταία Νέα
Διεθνή

Long στην Alibaba ο Mr Big Short, Michael Burry - Μείωσε τις θέσεις του στις ΗΠΑ

Long στην Alibaba ο Mr Big Short, Michael Burry - Μείωσε τις θέσεις του στις ΗΠΑ
Η Scion αποχώρησε από πολλές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων των HCA Healthcare, Citigroup, Block, Cigna Group και Advance Auto Parts
Ο Michael Burry, ο διαχειριστής hedge funds διάσημος για το στοίχημά του το 2008 ενάντια στην αγορά κατοικίας των ΗΠΑ, αύξησε περαιτέρω το μερίδιό του στην Alibaba Group Holding, ενώ μείωσε στο μισό το συνολικό χαρτοφυλάκιο μετοχών του το δεύτερο τρίμηνο.
Η Scion Asset Management, η επενδυτική εταιρεία του Burry, ανέφερε θέση 11,2 εκατομμυρίων δολαρίων στην Alibaba το τρίμηνο, από 9 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο μετά την προσθήκη 30.000 μετοχών, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατάθεση 13F.
Η Shift4 Payments ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή της εταιρείας, με συνολική καθαρή αξία περίπου 7,3 εκατομμύρια δολάρια καθώς η εταιρεία ξεκίνησε μια νέα θέση στη μετοχή, αγοράζοντας 100.000 μετοχές κατά τη διάρκεια του τριμήνου.
Ως μέρος του ανασχηματισμού του χαρτοφυλακίου της Scion, δημιούργησε νέες θέσεις σε διάφορους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης και των εμπορικών ακινήτων.
Τα νέα μερίδια στις Shift4 Payments, Molina Healthcare και Hudson Pacific Properties είχαν αξία πάνω από 5,5 εκατομμύρια δολάρια το καθένα.
Η εταιρεία πρόσθεσε επίσης θέσεις στις Olaplex Holdings και BioAtla.

Μείωσε τις θέσεις του στις ΗΠΑ ο Burry

Η Scion αποχώρησε από πολλές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων των HCA Healthcare, Citigroup, Block, Cigna Group και Advance Auto Parts και μείωσε τις συμμετοχές της τόσο στην JD.com όσο και στην μεταπωλητή RealReal.
Συνολικά, η εταιρεία κατέχει θέσεις σε 10 μετοχές συνολικής αξίας άνω των 52 εκατομμυρίων δολαρίων — πτώση σχεδόν 50% από το προηγούμενο τρίμηνο.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, η εταιρεία διπλασίασε τις θέσεις της στους κινεζικούς τεχνολογικούς γίγαντες, JD.com Inc. και Alibaba, μετά τη διάσωση των μετοχών τους που είναι εισηγμένες στις ΗΠΑ το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης