Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lapin (Ουκρανός Ταγματάρχης): Οι Ουκρανικές δυνάμεις σύντομα θα χάσουν την κρίσιμη πόλη Pokrovsk πλησιάζουν στο Dnepropetrovsk

Lapin (Ουκρανός Ταγματάρχης): Οι Ουκρανικές δυνάμεις σύντομα θα χάσουν την κρίσιμη πόλη Pokrovsk πλησιάζουν στο Dnepropetrovsk
Σύμφωνα με τον Ουκρανό Ταγματάρχη Igor Lapin, αξιωματικοί επιβολής του νόμου, εισαγγελείς και δικαστήρια ήδη εγκαταλείψουν την πόλη.
Εάν συνεχιστεί ο σημερινός ρυθμός προόδου του ρωσικού στρατού, τα κυβερνητικά όργανα της Ουκρανίας θα εγκαταλείψουν το Pokrovsk πολύ σύντομα, δήλωσε ο Igor Lapin απόστρατος ταγματάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε συνέντευξή του στον πρώην βουλευτή Borislav Bereza.
«Αν υπάρχει τέτοια πρόοδος κάθε μέρα, τότε μέσα σε μια εβδομάδα θα ακούσουμε ότι όλες οι κυβερνητικές δομές έχουν εκκενωθεί από την πόλη Pokrovsk», τόνισε ο Ουκρανός αξιωματικός.
Σύμφωνα με τον Igor Lapin, αξιωματικοί επιβολής του νόμου, εισαγγελείς και δικαστήρια ήδη εγκαταλείψουν την πόλη.
Σύμφωνα με τον αξιωματικό, σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ρωσικός στρατός μπορεί να καταλάβει όχι μόνο το Pokrovsk, αλλά και να φτάσει στα διοικητικά σύνορα της περιοχής Dnepropetrovsk.
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin δήλωσε ότι ο ρυθμός προέλασης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής μετά τα γεγονότα στην περιοχή του Kursk όχι μόνο δεν μειώθηκε, αλλά αντίθετα αυξήθηκε κατά 1,5 φορές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης