Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κοινωνία δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τη χυδαία τακτική της κυβέρνησης να κάνει το μαύρο άσπρο

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κοινωνία δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τη χυδαία τακτική της κυβέρνησης να κάνει το μαύρο άσπρο
«Μικρή του φάνηκε η καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά στην Αττική του κ. Μητσοτάκη, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του στα Χανιά της Κρήτης, ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας», γράφει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
«Μικρή του φάνηκε η καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά στην Αττική του κ. Μητσοτάκη, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του στα Χανιά της Κρήτης, ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να σεβαστεί ούτε καν την ίδια τη γιορτή, αφού δεν δίστασε να προχωρήσει στον άκρως προκλητικό ισχυρισμό ότι οι πολίτες που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται είναι "ευτυχώς λίγοι".
Είναι ο ίδιος, άλλωστε, που την περασμένη Τρίτη δήλωσε πως "προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι"».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «είναι προφανές πως τα 100.000 και πλέον στρέμματα, αλλά και τα δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις που κάηκαν, δεν είναι αρκετά ώστε ο κ. Μητσοτάκης να αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που έχει προκαλέσει η πολιτική της κυβέρνησής του».
Καταληκτικά αναφέρει ότι «το μόνο σίγουρο είναι ότι η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει να καεί ολόκληρη η χώρα μήπως και γίνει… καλύτερος ο κ. Μητσοτάκης.
Ούτε και μπορεί να ανεχτεί άλλο τη χυδαία τακτική της κυβέρνησης να κάνει το μαύρο άσπρο μετά από μια τέτοια καταστροφή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης