Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι τους διαλύουν δίχως έλεος με Iskander-M και καταστρέφουν τις Ουκρανικές εφεδρείες στο Sumy

Οι Ρώσοι τους διαλύουν δίχως έλεος με Iskander-M και καταστρέφουν τις Ουκρανικές εφεδρείες στο Sumy
Από τις επιθέσεις, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν έως και 90 στρατιωτικούς, 5 αμερικανικής κατασκευής οχήματα μάχης πεζικού Bradley και έξι τεθωρακισμένα οχήματα μάχης.
Ο ρωσικός στρατός προκάλεσε σοβαρή ήττα σε δύο ουκρανικές ταξιαρχίες αεροπορικής επίθεσης νότια του Kremyany και δυτικά της Russkaya Konopelka.
Από αυτές τις επιθέσεις, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν έως και 90 στρατιωτικούς, 5 αμερικανικής κατασκευής οχήματα μάχης πεζικού Bradley και έξι τεθωρακισμένα οχήματα μάχης.
Επίσης ένα χτύπημα από το επιχειρησιακό-τακτικό πυραυλικό σύστημα Iskander-M κοντά στο χωριό Lubny, στην περιοχή Sumy, κατέστρεψε μια συνοδεία 15 τεθωρακισμένων».

Οι Ρώσοι καταστρέφουν τις Ουκρανικές εφεδρείες στο Sumy


Με τη σειρά τους, οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν τα πλήγματα ακριβείας στα ουκρανικά μετόπισθεν.
Τη νύχτα, ρωσικά drones και πύραυλοι φέρεται να έπληξαν ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις πόλεις Kremenchug στην περιοχή Poltava και Zvyagel στην περιοχή Zhitomir.
Ο ρωσικός στρατός δεν έχει σταματήσει να σφυροκοπά τις ουκρανικές στρατιωτικές εφεδρείες που έχουν συσσωρευτεί στην ουκρανική συνοριακή περιοχή Sumy.
Κάτοικοι της πόλης Sumy ανέφεραν ότι οι εκρήξεις σημειώνονται όλο το εικοσιτετράωρο.
Ρωσικοί πύραυλοι στόχευσαν διάφορες περιοχές συσσώρευσης του ουκρανικού στρατού, συμπεριλαμβανομένης της πόλης Gluhov που βρίσκεται κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Ο οικισμός χρησιμεύει ως σημαντικός κόμβος υλικοτεχνικής υποστήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Εν τω μεταξύ, η κατάσταση παραμένει τεταμένη στην πρώτη γραμμή του Kursk.
Την τελευταία ημέρα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν κατάφεραν να πετύχουν νέες νίκες, αλλά δεν μείωσαν την ένταση των επιχειρήσεων επίθεσης παρά τις μεγάλες απώλειες.
Προσπαθώντας να αποφύγουν τις βαριές αστικές μάχες στους δρόμους, ουκρανικές ομάδες επίθεσης προσπαθούν να παρακάμψουν μεγαλύτερους οικισμούς στα πλάγια και να προχωρήσουν βαθιά στο ρωσικό έδαφος.
Ως αποτέλεσμα, ο ουκρανικός στρατός δεν καταφέρνει να αποκτήσει ερείσματα στα κατεχόμενα εδάφη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης