Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άστραψε και βρόντηξε η Zakharova: Ρεσιτάλ υποκρισίας και κυνισμού από τον ΟΗΕ - Ελάτε να δείτε τα ουκρανικά εγκλήματα στο Kursk

Άστραψε και βρόντηξε η Zakharova: Ρεσιτάλ υποκρισίας και κυνισμού από τον ΟΗΕ - Ελάτε να δείτε τα ουκρανικά εγκλήματα στο Kursk
«Τα ζητήματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χρησιμοποιούνται σαν πολιτικό εργαλείο...», τονίζει με νόημα η εκπρόσωπος της Μόσχας
Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova , τοποθετήθηκε με σκληρά λόγια για το αίτημα των Ηνωμένων Εθνών να πραγματοποιήσουν επιθεώρηση στις περιοχές του Kursk, του Belgorod και του Bryansk, επεσήμανε πως είναι προφανές το τι εξυπηρετούν, ενώ το χαρακτήρισε ως μια «καλοστημένη παράσταση»
Παρόλα αυτά, τόνισε η διπλωμάτισσα, η Μόσχα θα δεχθεί την αντιπροσωπεία προκειμένου να προσπαθήσει για άλλη μια φορά να εκμηδενίσει την πλήρη άγνοια και τον κυνισμό των εκπροσώπων του Οργανισμού.
«Όπως αποδείχθηκε, οι ειδικοί δεν ενδιαφέρθηκαν ούτε τώρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμη και παρά τις προφανείς τρομοκρατικές πράξεις κατά των κατοίκων του Kursk από το καθεστώς του Κιέβου. Έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη παράσταση, αφού τα ζητήματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χρησιμοποιούνται σαν πολιτικό εργαλείο...» τόνισε με νόημα η εκπρόσωπος της Μόσχας.
Παράλληλα, η Zakharova σημείωσε ότι οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ θα γίνουν δεκτοί στη ρωσική αποστολή στη Γενεύη, όπου θα τους παρασχεθούν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για τις πολυάριθμες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του διεθνούς δικαίου, των κανόνων πολέμου και πολλών άλλων εγκλημάτων της ουκρανικής πλευράς.
Νωρίτερα, το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα απέστειλε αίτημα στη ρωσική πλευρά προκειμένου να εγκρίνει την πρόσβαση των υπαλλήλων της στις περιοχές Kursk, Belgorod και Bryansk.
To τμήμα του ΟΗΕ ζητεί να αξιολογήσει την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο πλαίσιο των στρατιωτικών ενεργειών κατά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις εκεί περιοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης