Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο επόμενος στόχος των Ουκρανών: Οι Ρώσοι στρατηγοί…

Ο επόμενος στόχος των Ουκρανών: Οι Ρώσοι στρατηγοί…
Ιδιαίτερα στοχεύουν αυτούς που υπηρετούν στα νέα εδάφη της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Οι Ρώσοι στρατηγοί είναι ο… επόμενος μεγάλος στόχος των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Αυτό ανακοίνωσε ο Vladimir Kubyshko, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Ρωσίας, ο οποίος επισήμανε ότι οι Ουκρανοί έχουν αρχίσει να κυνηγούν υψηλόβαθμους Ρώσους στρατηγούς.
«Στόχος των Ουκρανών είναι οι στρατηγοί του ρωσικού στρατού, οι οποίοι υπηρετούν στα νέα εδάφη της Ρωσικής Ομοσπονδίας» είπε ο Kubyshko, αναφέροντας πως οι ρωσικές αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν Ουκρανούς κατασκόπους.
Όπως λέει ο Ρώσος υπουργός, οι προθέσεις των Ουκρανών αποδεικνύονται από μια σειρά πρόσφατων επιθέσεων, όπως η απόπειρα δολοφονίας ενός υψηλόβαθμου Ρώσου στρατηγού με την άφιξη του στην Kherson.
Σύμφωνα με τον Kubyshko, η απόπειρα δολοφονίας κατά του Ρώσου στρατηγού έγινε μόλις μια ημέρα μετά την άφιξη του.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με πύραυλο HIMARS, ο οποίος στόχευσε το δωμάτιο του Ρώσου στρατηγού, αφήνοντας πίσω του έναν τεράστιο κρατήρα που εκτεινόταν από τον υψηλότερο όροφο του 5ώροφου κτηρίου μέχρι το υπόγειο.
Όπως έγινε γνωστό, την ώρα της επίθεσης ο Ρώσος στρατηγός δεν ήταν στο γραφείο του.
Υπενθυμίζεται πως επιθέσεις έχουν γίνει και κατά των επικεφαλής της Kherson, Vladimir Saldo (με περισσότερους από 10 πυραύλους το περασμένο καλοκαίρι) αλλά και κατά του κυβερνήτη της Κριμαίας Aksyonov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης