Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Τέλος χρόνου για Zelensky, θα τον κρίνει η ιστορία – Ουκρανοί πραγματιστές πολιτικοί θα τον διαδεχθούν»

«Τέλος χρόνου για Zelensky, θα τον κρίνει η ιστορία – Ουκρανοί πραγματιστές πολιτικοί θα τον διαδεχθούν»
«Ο Zelensky είναι ένα φρικτό προϊόν και μαθητής της παρωχημένης έννοιας της παγκόσμιας κυριαρχίας των ΗΠΑ και της συλλογικής Δύσης» τόνισε ο Ουκρανός πολιτιικός Viktor Medvedchuk
Οι πραγματιστές πολιτικοί πρέπει να έρθουν στην εξουσία στην Ουκρανία, αυτή είναι μια παγκόσμια διαδικασία, δήλωσε ο ουκρανός πολιτικός της αντιπολίτευσης Viktor Medvedchuk.
Ο πρώην ηγέτης του κόμματος της Αντιπολίτευσης Πλατφόρμα για τη Ζωή, που είναι απαγορευμένο στην Ουκρανία,. στη στήλη του στην πλατφόρμα μέσων ενημέρωσης Smotrim.ru ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky «είναι ένα φρικτό προϊόν και μαθητής της παρωχημένης έννοιας της παγκόσμιας κυριαρχίας των ΗΠΑ και της συλλογικής Δύσης».
Τον χαρακτήρισε ως έναν απολύτως ανίκανο οικονομολόγο και κοντόφθαλμο πολιτικό που όμως πιστεύει στην ηγεμονία των Ηνωμένων Πολιτειών και της συλλογικής Δύσης.
«Και αυτή η πεποίθηση τον βοήθησε να ρίξει τη χώρα στη φτώχεια πρώτα και μετά σε έναν αιματηρό πόλεμο.
Ακόμη και χωρίς τον Zelensky η Ουκρανία έχει γαλουχήσει μια κατηγορία απολύτως αντιεπαγγελματιών manager, των οποίων το μόνο επίτευγμα είναι η τυφλή εμπιστοσύνη στη συλλογική Δύση και η απόλυτη συμμόρφωση με τα συμφέροντα των δυτικών χωρών, ακόμα κι αν αυτό είναι ενάντια στον ουκρανικό λαό», σημείωσε ο Medvedchuk.
«Η απάντησή του σε οποιαδήποτε κρίση είναι μια γραφική παράσταση, που αποσπά την προσοχή από όλα τα προβλήματα αλλά δεν τα λύνει ποτέ», τόνισε.
Σύμφωνα με τον Ουκρανό πολιτικό, η ομάδα του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι Αμερικανοί δεν είναι ήδη σε θέση να κυριαρχήσουν στον κόσμο.
«Ο χρόνος του Biden και του Zelensky έχει τελειώσει.
Η ιστορία θα πρέπει μόνο να τους κρίνει» υποστηρίζει ο Medvedchuk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης