Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υεμένη: Μαζικές διαδηλώσεις και συνεχής υποστήριξη για το Al-Aqsa και τη Γάζα, με σταθερές απειλές για αντίποινα

Υεμένη: Μαζικές διαδηλώσεις και συνεχής υποστήριξη για το Al-Aqsa και τη Γάζα, με σταθερές απειλές για αντίποινα

Η βροχή δεν εμπόδισε τον λαό να βγει για συμπαράσταση στη Γάζα

Σχετικά Άρθρα
Παρά τις έντονες βροχοπτώσεις που γνώρισε η πρωτεύουσα Σαναά, ξεχείλισε από ανθρώπους.
Η βροχή δεν εμπόδισε τον λαό να βγει σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του ηγέτη της επανάστασης, Sayyed Abdulmalik al-Houthi.

Δήλωση του ηγέτη των Χούθι από τις διαδρομές:

«Η δήλωση που εκδόθηκε από τις μαζικές διαδηλώσεις επιβεβαίωσε τη συνέχιση των εβδομαδιαίων πορειών για υποστήριξη, αλληλεγγύη και πίστη στον καταπιεσμένο μουσουλμανικό παλαιστινιακό λαό και για την υπεράσπιση των παραβιαζόμενων ιερών τόπων.
Εξήγησε ότι ο σιωνιστής εχθρός συνεχίζει να διαπράττει τα εγκλήματά του με την αμερικανική και δυτική υποστήριξη, εν μέσω παγκόσμιας σιωπής και αραβικής και ισλαμικής συμπαιγνίας και δειλίας.
Επισήμανε ότι ο σιωνιστής εχθρός έχει διαπράξει 3.535 συλλογικές σφαγές εναντίον Παλαιστινίων στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου.
Το μήνυμα των πορειών χαιρετίζει την ιστορική ανθεκτικότητα του παλαιστινιακού λαού και των μαχητών του, που έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη επιμονή, θυσία και ανυπακοή ενάντια στη σιωνιστική φονική μηχανή, ματαιώνοντας τις ελπίδες και τα όνειρα των εχθρών.
Επαίνεσε τη σημαντική επιχείρηση των Ταξιαρχιών Al-Qassam , η οποία στόχευσε στο βάθος της σιωνιστικής οντότητας, που κατέλαβε τη Γιάφα, με δύο ρουκέτες μετά από περισσότερους από δέκα μήνες σιωνιστικές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης