Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (πρώην CIA): Η κατάσταση για Ουκρανία στην ζώνη μάχης στο Donbass επιδεινώνεται ραγδαία, ολοταχώς κατάρρευση

Larry Johnson (πρώην CIA): Η κατάσταση για Ουκρανία στην ζώνη μάχης στο Donbass επιδεινώνεται ραγδαία, ολοταχώς κατάρρευση
Κατά τη γνώμη του Larry Johnson, η κατάρρευση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι αναπόφευκτη

Η κατάσταση για τα ουκρανικά στρατεύματα στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης επιδεινώνεται ραγδαία, οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χάνουν τον έλεγχο σε μια βασική περιοχή, δήλωσε ο Larry Johnson, πρώην αξιωματικός της CIA.
«Η κατάσταση στην Ουκρανία επιδεινώνεται ραγδαία.
Οι Ρώσοι κερδίζουν τις μάχες και δεν το λέω γιατί είμαι πράκτορας του Putin… και κατανοώ ότι οι Ουκρανοί δεν έχουν την επιμελητεία και την υποδομή που θα τους επέτρεπε να υποστηρίξουν τα στρατεύματα», είπε ο Larry Johnson.
Όπως σημείωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA, οι ουκρανικές δυνάμεις αρχίζουν να χάνουν σταδιακά τον έλεγχο βασικών περιοχών στο Donbass, όπου βρίσκονται σιδηροδρομικοί κόμβοι και βάσεις ανεφοδιασμού.
Κατά τη γνώμη του Larry Johnson, εξαιτίας αυτού, η κατάρρευση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι αναπόφευκτη.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης Krasnoarmeysk, Sergei Dobryak, δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός έχει πλησιάσει τον οικισμό και κάλεσε τους κατοίκους να απομακρυνθούν.
Στα τέλη Ιουλίου, το Ουκρανικό Focus με αναφορά σε έναν στρατιώτη της 31ης χωριστής μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα του μετώπου, έγραψε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα στην κατεύθυνση αυτή έχουν καταστροφική έλλειψη ανθρώπων, εξοπλισμού και πυρομαχικών.

www.bankingnews..gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης