Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian (Βρετανικό ΜΜΕ): Ο Ουκρανικός στρατός πέρασε στην άμυνα στο Kursk και αντιμετωπίζει έλλειψη στρατιωτών... έρχονται δύσκολες στιγμές

Guardian (Βρετανικό ΜΜΕ): Ο Ουκρανικός στρατός πέρασε στην άμυνα στο Kursk και αντιμετωπίζει έλλειψη στρατιωτών... έρχονται δύσκολες στιγμές
Όπως επισημαίνει ο Guardian, οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα βρεθούν ακόμα σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, αφού η Ρωσία θα φέρει συστήματα πυροβολικού και ηλεκτρονικού πολέμου στην περιοχή
Τα ουκρανικά στρατεύματα κοντά στο Kursk αντιμετωπίζουν έλλειψη προσωπικού και επεκτείνουν τη γραμμή άμυνάς τους, κάτι που σύντομα θα περιπλέξει την κατάσταση των Oυκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, γράφει ο Guardian.
«Η Ουκρανία δεν είχε στρατεύματα για να περιστραφεί και να κρατήσει τη γραμμή πριν από την επιχείρηση στην περιοχή του Kursk.
Τώρα συγκέντρωσε ότι ήταν διαθέσιμο ως επιχειρησιακή εφεδρεία και το έστειλε σε ένα νέο μέτωπο» τόνισε ο Guardian.
Σημειώνεται ότι ο ουκρανικός στρατός αρχίζει να επεκτείνει τη γραμμή άμυνάς του, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα πρέπει να σκάψει θέσεις… οπότε τέλος οι επιθέσεις.
Όπως επισημαίνει ο Guardian, οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα βρεθούν ακόμα σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, αφού η Ρωσία θα φέρει συστήματα πυροβολικού και ηλεκτρονικού πολέμου στην περιοχή.
Η Ουκρανία θα προσπαθήσει τώρα να καλύψει τα κενά στη γραμμή επαφής, ανέφερε ο Guardian.
Μέχρι στιγμής έχει αποτύχει να εξαλείψει την απειλή από ρωσικά αναγνωριστικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, βόμβες ολίσθησης, πυροβολικό, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και επιχειρησιακά-τακτικά πυραυλικά συστήματα.
Συνολικά, αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις να συνεχίσουν να προελαύνουν σταθερά στο Krasnoarmeysk, το Toretsk και άλλες πόλεις του Donbass.
«Η Ρωσία έχει αρκετό προσωπικό και εξοπλισμό για να πολεμήσει τόσο στο Kursk όσο και στο Donbass σε αντίθεση με την Ουκρανία κατάληξε ο Guardian.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης