Τελευταία Νέα
Διεθνή

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Στα όρια της ανοησίας η επίθεση των Ουκρανών στο Kursk

Daniel Davis (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Στα όρια της ανοησίας η επίθεση των Ουκρανών στο Kursk
Σύμφωνα με τον αμερικανό συνταγματάρχη, η Ουκρανία έχει απλώς επιδεινώσει την διαπραγματευτική της θέση και θα αναγκαστεί να περιμένει μια πιο σκληρή απάντηση από τη Ρωσία
Το ουκρανικό σχέδιο εισβολής στην περιοχή του Kursk προκειμένου να βελτιωθούν οι θέσεις στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, είναι μια ανοησία, δήλωσε ο Daniel Davis απόστρατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.
«Πιστεύετε ότι η Ρωσία θα εγκαταλείψει τους στόχους της και τους όρους της για διαπραγματεύσεις και απλώς θα συμφωνήσει με τους δικούς σας.
Αυτό είναι απλώς το ύψος της βλακείας σας;» τόνισε ο Daniel Davis.
Σύμφωνα με τον αμερικανό συνταγματάρχη, η Ουκρανία έχει απλώς επιδεινώσει την διαπραγματευτική της θέση και θα αναγκαστεί να περιμένει μια πιο σκληρή απάντηση από τη Ρωσία.
Νωρίτερα, ο Mikhail Podolyak σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Vladimir Zelensky, σχολιάζοντας την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή του Kursk, δήλωσε ότι η εξέλιξη της κατάστασης όχι σύμφωνα με το ρωσικό σενάριο θα μπορούσε να βελτιώσει τη θέση της Ουκρανίας στις πιθανές διαπραγματεύσεις.
Κρατική Δούμα σχολίασε την θέση του Mikhail Podolyak… ως ψύχωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης